NIEUWSB&W

Sights & Sounds op TV!


Redactie HiFi.nl | 14 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Morgenavond 15 april om 18.10 zal op RTL4 een tweetal Home Theater installaties van Sights&Sounds uit Zutphen in het programma Eigen Huis & Tuin te zien zijn (herhaling zondag om 10.10 RTL4).

De interieuritems van het populaire programma `Eigen Huis en Tuin` worden verzorgd door Eijerkamp. Hans Jaap Eijerkamp presenteert samen met Corine Boon de meest uiteenlopende interieur items. Het programma `Eigen Huis en Tuin` wordt elke zaterdagavond uitgezonden op RTL 4 om 18.10 uur. De zondag daarna wordt het om 10.10 uur ook nog een keer herhaald.

Het idee was om een speciaal voor home-theater gemaakte zitgroep, incl. ijsblokjeshouder te combineren met twee hoogstaande HT-sets te combineren. Hier wordt door Sights&Sounds uit Zutphen aan meegewerkt, zij hebben twee kwaliteits Home-Theaters gemaakt.

Set 1: Cambridge Audio 540r/ 540d av-receiver, dvd-speler, i.c.m.  een set iQ luidsprekers van Kef met bijbehorende subwoofer, scherm is van Philips.  De controle komt van de universele Nevo afstandsbedieng, die bijna alles kan, koffie zetten en uw bed opmaken behoort niet tot de kwaliteiten.

Set 2: Cambridge Audio 540r/540d av-receiver, dvd-speler, i.c.m. Ceratec designluidsprekers.

Dit zijn twee goed klinkende sets geworden, met medewerking van importeurs Transtec en Dimex.

Interesse? Ga dan eens kijken op de eerste verdieping van Eijerkamp te Zutphen.

MERK

EDITORS' CHOICE