NIEUWSB&W

Update Tivoli PAL Case Contest


Redactie HiFi.nl | 02 juli 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

De jury van de PAL CASE Contest is bijzonder gelukkig met het aantal en de hoge kwaliteit van de inzendingen die tot nu toe ontvangen zijn. Het is spannend wat er nog binnenkomt.

Spirit
In elk geval weten we dat een aantal deelnemers nog volop bezig is, onder meer op het Da Vinci College en het Hout- en Meubilerings College. Sommige perfectionisten waren nog niet helemaal tevreden; zij stuurden de jury eerst een voorlopig ontwerp. Dat is de echte spirit: doorgaan tot je de perfecte vorm gevonden hebt – net als Tivoli Audio’s Tom DeVesto.

Foto’s
Niet alleen de ingezonden PAL CASES, maar ook de foto’s van de ontwerpen zijn zeer de moeite waard. Kijk bij ‘Examples’ voor inspirerende voorbeelden!

Napels
Bij de internationale Tivoli Audio-importeursbijeenkomst in Napels werd het idee van de PAL CASE Contest door alle aanwezige importeurs en distributeurs enthousiast ontvangen.

Prijsuitreiking
Direct na de sluitingsdatum gaat de jury aan de slag. Kort daarna wordt bekendgemaakt wanneer en waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden, en wanneer de PAL CASES voor het eerst tentoongesteld zullen worden. We houden u op de hoogte!

MERK

EDITORS' CHOICE