NIEUWSB&W

Final Show - Olie & Olie


Redactie HiFi.nl | 06 juli 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

De Tour de France houdt Nederlanders in haar ban. Wie wordt de drager van de gele trui en daardoor de snelste? Had je deze topatleten graag persoonlijk willen aanmoedigen langs de kant van de weg maar zit dit er niet in? Niet getreurd want met de ultradunne, uiterst snelle en innovatieve luidsprekers van het Nederlandse Final Sound waan je je temidden van dit wielrenspektakel.

Final Sound luidsprekers zijn flinterdun, je kunt er zelfs doorheen kijken, en produceren een realistisch,ongeëvenaard echt en zelfs snel geluid. Het is mogelijk om home cinema geluid oftewel surround sound, uit slechts twee Final Sound luidsprekers + sub en een bijzondere NAD dvd-receiver te toveren! (normale prijs Q 2.499) ALLEEN DIT WEEKEND Q 1.999,-. Met zo’n virtual surround systeem maak je van je bestaande TV een echte thuisbioscoop zonder een wirwar van draden en apparatuur.

Op 14 en 15 juli geven we doorlopende demo’s van de splinter nieuwe lijn van deze ultradunne, elegante top design Final Sound luidsprekers en bijbehorende apparatuur. ALLEEN dit weekend geven we zeer aantrekkelijke kortingen.

Voor meer informatie bezoek onze site www.olie-olie.nl of de site van www.finalsound.com of onze distributeur: www.mafico-av.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE