NIEUWSB&W

PureAV bij Transtec


Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

TransTec distribueert nieuwe Belkin PureAV-producten in Benelux

Belkin Schiphol-Rijk, 10 Augustus 2006 -- Belkin, wereldwijd marktleider in connectiviteitsoplossingen en TransTec, de Rotterdamse AV-distributeur, kondigen hun samenwerking aan in de Benelux-markt. De samenwerking betreft Belkinís hoge-kwaliteit AV-kabels en aanvullende producten van het merk PureAV die de beleving van home entertaiment versterken. Belkinís audio- en video-oplossingen maken TransTecís uitgebreide programma voor hoge-kwaliteit home-entertainment-technologie compleet.

Jeroen Jansen, Belkinís Country Manager voor de Benelux licht toe: ďDit is een belangrijke samenwerking voor Belkin in de Benelux. We zijn zeer enthousiast over TransTecís uitgebreide kennis en expertise in de consumentenmarkt. Het bedrijf is een belangrijke speler in de AV-markt en biedt een grote toegevoegde waarde aan ons distributienetwerk. Ons doel om de beste home-entertainmentervaring te bieden voor een betaalbare prijs is de drijvende kracht achter PureAV.Ē

Dirk Eisenga, Sales Director van TransTec zegt: ďWe kijken ernaar uit om onze productlijn uit te breiden. Belkinís PureAV-reeks van kwaliteitsproducten maakt ons bestaande productaanbod compleet. De PureAV-producten helpen ons om eigenaren van home-entertainment- en andere hoge-kwaliteit AV-producten duidelijk de verschillen te laten zien en horen.Ē

PureAV-producten zijn betaalbaar en worden geproduceerd volgens de laatste technologiestandaarden. Ze zijn tevens gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Met de eigenschappen die voorheen alleen te vinden waren in high-end kabels, zoals PCOCC-koper, quad-bescherming, geÔntegreerde spanningsverdeling en 24-karaats vergulde connectors, kunnen gebruikers duidelijk de voordelen zien en horen op hun bestaande installatie.

Belkinís PureAV-productenreeks bestaat uit Power Consoles die Multi-Phase PureFilter-schakeling en geavanceerde Over-Voltage-bescherming integreren in een elegant ontworpen console. De Power Console levert het zuiverste beeld en het helderste geluid voor home-entertainmentsystemen en hoge-kwaliteit audioapparatuur. Vorig jaar introduceerde Belkin tevens zijn RazorVision-kabels die gebruik maken van de nieuwste audio/video-technolgie voor het verbeteren van het beeld op een flatscreen TV.

MERK

EDITORS' CHOICE