NIEUWSB&W

EISA Award Pioneer DEH-P88RS


Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Bent u op zoek naar een in-car entertainment systeem dat een uitzonderlijke audio-beleving koppelt aan een tijdloos gestyleerd design, zoek dan niet verder. Pioneer?s DEH-P88RS is vandaag door de `European Imaging and Sound Association` (EISA) verkozen tot ` Europe`s Best Mobile Head Unit 2006-2007`

EISA vertegenwoordigt 52 belangrijke audio-, mobile electronics, video- en foto-magazines uit 18 Europese landen. De hoofdredacteuren van deze magazines, die een uitzonderlijke groep experts in de electronics industrie vormen, komen jaarlijks in juni samen om de beste produkten uit de industrie te verkiezen.
De `Europe`s Best Mobile Head Unit` award erkent dat de Pioneer DEH-P88RS het `state of the art-reference class technology` produkt in een Din-unit is aan een aantrekkelijke prijs .

Car audio technologie is sterk geŽvolueerd de laatste jaren, met de opkomst van digitale technologieŽn en snellere processors die toelaten om sterk ontwikkelde systemen in compacte behuizingen in te bouwen. De DEH-P88RS bevat veel van de recente innovaties van Pioneer, en wordt bediend via een zeer gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het toestel makkelijk in te stellen, en van een uitzonderlijke geluidskwaliteit in de auto te genieten. Bovendien zorgt de verfijnde afwerking met aluminium frontpaneel en witte OEL display voor een schitterend design.

Uitermate belangrijk voor de geluidskwaliteit van de Pioneer DEH-P88RS is de eenvoud waarmee de audio kanalen en de subwoofers afgesteld kunnen worden. Er is zowel een `klassieke` instelling beschikbaar (front-rear-sub) als een 3-weg setting (high-mid-sub). Tal van parameters kunnen geregeld worden om de geluidskwaliteit en `staging` te optimaliseren. Bovendien kunnen de bestuurder en de passagier genieten van `geluid op maat` door gebruik te maken van Time Alignement. De 16-bands EQ (L/R onafhankelijk) laten een verdere verfijning toe.

In de DEH-P88RS worden alle behandelingen digitaal uitgevoerd, en werd er enkel gekozen voor componenten van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen de interne versterkers uitgeschakeld worden als er externe versterkers aangesloten zijn.

"No Compromise!" : Beter kunnen we de DEH-P88RS niet samenvatten. Het onderlijnt Pioneer`s engagement om In-car audio tot het uiterste te drijven, met een schitterend design als toemaatje.


Eisa zegt over de Pioneer DEH-P88RS :

"Ooit dacht men dat dit onmogelijk was : tal van eigenschappen, die gerijpt zijn in het Pioneer ODR systeem, verenigd in een standaard DIN-behuizing. Inbegrepen zijn de state-of-the-art DSP met meerkanaals-equalizer, volledig programmeerbare cross-over netwerken en een gesofistikeerd tijdscorrectie systeem. Bovendien werden een automatisch geluidscorrectiesysteem en als eerste in de industrie de vooruitstrevende `Segment DAC met Burr Brown componenten` toegevoegd. Toch werd dit toestel klein, en makkelijk te installeren gehouden. Er werd zelfs rekening gehouden met de prijs, waardoor betaalbare High-End een realiteit wordt."

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen
DEH-P88RS : 549 euro

MERK

EDITORS' CHOICE