NIEUWS

Binaural zomeraktie


Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2006

(ingezonden mededeling)

De meeste mensen zullen inmiddels weer terug zijn van vakantie en pakken  hun dagelijkse leventje weer op. Het werk roept weer en als het weer eventjes wat minder is verplaatsen wij ons weer trouw naar onze audio set.

Op zichzelf een prettige ervaring om eindelijk weer al die lekker muziek na de vakantie terug te horen. Echter dat zelfde slechte weer als wat ons weer naar binnen drijft vormt ook een enorm risico voor uw Hifi-installatie. Bliksem inslagen komen frequent voor en kunnen uw apparatuur onherstelbaar beschadigen. Binaural heeft om deze reden voor u de SurgeMaster ontwikkeld. Een netfilter welke niet onder doet voor de dure jongens maar welke ook uw installatie een behoorlijke bescherming bied tegen enorme piekspanningen. Uw geluid en beeld knapt er ook nog eens aanzienlijk van op. Binaural geeft u deze maand een korting van 10% op de SurgeMaster.

Verder is een nieuwe disk uitgekomen onder ons label getiteld “A BINAURAL journey through India”. Deze disk is de eerste uitgave van onze nieuwe serie high end wereld muziek.

“A BINAURAL journey through India” is traditionele muziek uit India. Surajit Das speelt sitar en Rajkumar Naipal de tabla samen zorgen zij voor een enorm ritmische audio beleving welke meeslepende bijna meditatieve momenten combineert met enorm snelle en diepe bas ritmes. Voor liefhebbers van wereld muziek is dit een uniek werk wat zeker niet in uw cd/ dvd kast mag ontbreken.

“A BINAURAL journey through India” komt uit op cd en hybrid dvd-audio ( hybrid dvd-audio speelt af in iedere normale dvd speler en in iedere dvd-audio speler ) Onze BINAURAL disken klinken volledig drie dimensionaal over een hoofdtelefoon en geven een enorm realistische geluidsbeeld wanneer ze over luidsprekers beluisterd worden. Op zowel de dvd-audio disk en de cd geven wij tijdelijk 10% introductie korting.
 

Alle bovenstaande producten kunt u via de binaural website bestellen. www.binaural.nl
 

Voor meer informatie:
BINAURAL
info@binaural.nl
036-8442660 ( studio )
06-41721925 ( mobiel )
www.binaural.nl

EDITORS' CHOICE