NIEUWSB&W

B&W CM1 wint EISA Award


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

B&W Loudspeakers is uitermate verheugd u mee te kunnen delen dat de CM1 de EISA Award “Europese Luidspreker van het jaar 2006-2007” heeft gewonnen.

Hierbij de officiële quote van de EISA:

“B&W’s CM1 is een meesterwerk in de klasse van audiofiele mini-monitor luidsprekers. Hij is fysiek klein, maar met een groot hart speelt de CM1 muziek gepassioneerd en demonstreert een diepe, volle bas alsmede een fris, schoon en zijdezacht hoog. Het akoestische concept is gebaseerd op een minimalistisch ‘first-order cross-over’ waarbij gebruik gemaakt wordt van een handgeselecteerde ‘high-grade’ condensator, het vertrouwde B&W Kevlar en een aluminium tweeterdiafragma. Deze luidsprekerunits zijn optimaal afgestemd op een pure, ongecompliceerde filtertechniek. Het uiterlijk van de CM1 past naadloos bij het geluid – een simpele, traditionele vorm van de speaker, prachtig afgewerkt in diverse moderne natuurlijke houtfineren. Gepolijste aluminium ringen rond de luidsprekerunits completeren het ontwerp. De CM1 geeft meer dan een gevoel van High-End kwaliteit voor een bescheiden prijs.”

In de CM series zijn onlangs de CM7 en de CMC geďntroduceerd waarmee een compacte maar zeer efficiënte product serie is ontstaan met interessante oplossingen voor zowel Stereo als A/V doeleinden.

MERK

EDITORS' CHOICE