NIEUWS

Sonos versie 2.0


Redactie HiFi.nl | 15 september 2006

(ingezonden mededeling)

September 14, 2006 – Sonos, Inc., toonaangevend ontwikkelaar van draadloos multiroom digitale muzieksystemen voor het digitale huis, lanceert vandaag Sonos Systeem Software 2.0, een software update waarmee de Sonos gebruiker meer functies en inhoud heeft ter verbetering van de multiroom ervaring.  Sonos 2.0 omvat een muziek alarmfunctie, verbeterde multinationaal Internet radio, extra talen en meerdere functieverbeteringen.

Met slechts één druk op de knop wordt elke Sonos zone bijgewerkt met een muziek alarm – voorzien van klok, snooze en sleep timer. De gebruiker heeft de mogelijkheid het alarm in te stellen om wakker te worden of in slaap te vallen met uw favoriete muziek of Internet radio – overal in uw huis.

Gezien de populariteit van Internet radio in de hele wereld, heeft Sonos 2.0 landen categorieën voor het luisteren van Internet radio stations, waaronder Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, Spanje en andere. Dit maakt het vinden van internationale stations makkelijker dan ooit te voren. Sonos heeft ook de Internet radio gids uitgebreid om direct toegang te hebben tot meer dan 300 stations en de mogelijkheid om met gemak stations toe te voegen.

Sonos 2.0 is voorzien van extra talen ondersteuning voor muziekliefhebbers over de hele wereld. De Sonos® Controller heeft nu naast het Engels en Duits ook Frans, Italiaans en Spaans als taalmogelijkheid.

“Het bekroonde Sonos digitaal muzieksysteem wordt steeds beter,” zegt John MacFarlane, oprichter en Chief Executive Officer, Sonos, Inc.  “Onze software benadering aangaande multiroom digitale muziek maakt het ons mogelijk de nieuwste functies en klantverzoeken te implementeren in het product, zodoende Sonos gebruikers te voorzien van een niet te evenaren belevenis”.


Andere nieuwe functies van Sonos Systeem Software 2.0 bevatten het volgende:

  • Automatisch indexeren van uw muziekbibliotheek, maakt het mogelijk om dagelijks updates te plannen, ideaal voor het gebruiken van de Audible.com® of podcasts.
  • Verbeterde scroll-wheel functie voor het selecteren van een enkel item uit de groeiende lijst met muziek.
  • De maximum bibliotheek en voorkeuze lijst is uitgebreid tot 50,000 muzieknummers.
  • Ondersteuning voor de “album artist tag” en de Apple® iTunes compilatie, maakt het makkelijker de muziekbibliotheek door te bladeren.
  • Zonder onderbreking MP3 weergave (bestanden gecodeerd met Lame).
  • Zonder onderbreking Ogg Vorbis weergave.

Voor meer informatie over alle functies van Sonos Software 2.0 kunt u terecht op: http://www.sonos.com/support/software_updates/

Het Sonos digitaal muzieksysteem is het eerste en enige draadloos multiroom muzieksysteem met kleurenscherm uitgevoerde controller. De gebruiker kan in het hele huis genieten van digitale muziek. Voor meer informatie over Sonos en het vinden van een geautoriseerde Sonos dealer in de buurt, kunt u terecht op: www.eu.sonos.com.

EDITORS' CHOICE