NIEUWS

Belkin TuneTalk voor iPod


Redactie HiFi.nl | 25 september 2006

(ingezonden mededeling)

Maak hoge kwaliteitsopnames op je iPod Video met Belkin’s TuneTalk Stereo

Schiphol-Rijk, 13 september 2006 - Belkin introduceert de TuneTalk Stereo. De Tune Talk Stereo maakt het mogelijk om memo’s, lezingen, interviews of gesprekken op te nemen in stereo- en CD-kwaliteit. De twee microfoons vangen van alle richtingen geluid op en zorgen voor een zuivere geluidskwaliteit waardoor geluidsopnames uitstekend te beluisteren zijn via de koptelefoon van een iPod Video en op de computer bewerkt kunnen worden. 

Naast de ingebouwde microfoons heeft de Belkin TuneTalk Stereo ook een 3,5 mm stereo-inputplug voor opnames met een externe microfoon. De TuneTalk wordt geleverd met een standaard ter grootte van een creditcard waarmee de iPod Video in de richting van de geluidsbron gepositioneerd kan worden. Door het compacte formaat past de standaard in de zak van een shirt of portemonnee.

Opnames kunnen naar een computer gekopieerd worden voor het opslaan of verzenden via email. Door  de uitgebreide opslagcapaciteit van de iPod Video kunnen er honderden uren aan audio worden opgeslagen. De TuneTalk Stereo heeft geen extra software nodig maar maakt gebruik van de software op de iPod.

Voordelen

  • Verstelbare Gain Control Switch zorgt voor directe controle over de opnamekwaliteit in diverse omgevingen
  • Bijgeleverde standaard zorgt voor ondersteuning voor de iPod tijdens het opnemen
  • Er is geen software nodig – alles is ingebouwd in de iPod

 

Prijzen en beschikbaarheid:
TuneTalk Stereo (F8Z082eaBLK): 77,95 euro inclusief BTW

EDITORS' CHOICE