"/>
 

LG portable


Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2006 | LG Electronics

(ingezonden mededeling)

LG introduceert een draagbare DVD-speler voor onderweg én thuis. Met de DP171 claimt LG dat "saaie wachttijden, lange reisafstanden of geruzie over welke film er gekeken wordt", niet meer nodig zijn. Met dit strak vormgegeven apparaatje heeft de filmliefhebber een draagbare bioscoop op zak.

Het apparaat is geschikt voor VCD, SVCD, WMA, JPEG, CD-R, RW DVD±R, RW en DivX en uitermate handig in gebruik. Het 7 inch LCD scherm roteert en is makkelijk inklapbaar zodat hij nauwelijks plaats inneemt. Ideaal voor kleine ruimtes zoals in de trein, vliegtuig of auto. Speciaal om de DVD-speler veilig te monteren, zit de DP171 in een opbergtasje dat in een flits aan de stoel bevestigd kan worden.

Vliegensvlug
Behalve een plezierig zicht, biedt de DVD-speler ook een aangenaam geluid. De ingebouwde stereo luidsprekers en een batterijduur van 3,5 uur zorgen voor een ontspannen filmervaring. Indien je toch nog langer wenst te kijken, zorgt de 12V auto adapter voor de nodige energie. Lange vlieg-, auto- of busreizen en zelfs files vliegen zo voorbij!

Ideale reisgenoot
“De coole, witte kleur en het afgeronde ontwerp zorgen ervoor dat de DP171 even trendy is als de andere draagbare producten van LG, zoals de witte KG800, de witte Chocolate phone, en de FM35, de witte MP3-speler met DMB," aldus Jae Si, Product Manager AV products bij LG Electronics. “Bovendien vormt het draagbare karakter van de DP171 dat de DVD-speler een ideale reisgenoot is."

Prijs en beschikbaarheid
De DP171 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 199,- en is vanaf heden verkrijgbaar.

Specificaties
- Half Height type Compact & Light Weight Design
- Built-in 7 inch Wide LCD Screen
- Built-in Stereo Speakers
- Multi Format Playability (VCD/ SVCD/ WMA/ JPEG/ CD-R/ RW DVD±R/ RW/ DivX)
- Dual Laser Optical Pick-ups
- Wireless Card Type Remote Control
- 100x High Speed Smooth Scan
- Removable Battery Pack (3 Hrs 30 min)
- On-Screen Graphic User Interface
- CAR Adapter (DC 12V)

EDITORS' CHOICE