NIEUWSB&W Range

B&W XT-serie


Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2006 | B&W Range

(ingezonden mededeling)

Succesvolle luidsprekerset past in ieder interieur

Zwart komt weer helemaal terug als kleur in het interieur. Bowers & Wilkins speelt daarop in met de XT-serie, uitgevoerd in hoogglans zwart en zilvergrijs. De hoogkwalitatieve luidsprekers met hun fraaie vormgeving bieden daardoor niet alleen een subliem geluid, maar ook een perfecte uitstraling in iedere woonkamer.

De XT-serie is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een slanke, compacte en elegante luidspreker, zonder concessies te doen aan de vermaarde B&W-kwaliteit. De serie kent drie verschillende speakers: de XT4 die op de vloer staat, de XT2 voor op de boekenplank of aan de wand, en de XTC als center speaker. Het geheel biedt een combinatie van een aantrekkelijk design met een topkwaliteit geluid.


Compleet in geluid en vormgeving

De XT4 is een ranke driewegspeaker met een verrassende diepe en krachtige bas, en vormt als duo het stereopaar van de geluidsinstallatie. De boekenplankluidspreker XT2 is in essentie een tweeweg-uitvoering van de XT4, en is zowel op de plank als aan de muur te bevestigen. De XT2 is perfect te gebruiken bij bijvoorbeeld surround sound. De center speaker XTC completeert de serie in geluid en vormgeving. Samen met de B&W subwoofer PV1 ontstaat een ideale home cinema speakerset.

De luidsprekers van de XT-serie zijn niet alleen in het stijlvolle hoogglans zwart, maar ook in hoogglans zilvergrijs leverbaar, zodat ze passen in ieder interieur. Voor de XTC en de XT2 wordt een fraaie muurbeugel meegeleverd, waarmee ze desgewenst aan de muur bevestigd kunnen worden. Voor de XT2 is ook een speciale vloerstandaard beschikbaar.


Prijzen en verkrijgbaarheid:
De XT-serie is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde audiovakhandel.

Prijzen per speaker:
XT4:  1.250 euro
XT2: 500 euro
XTC: 800 euro
vloerstandaard XT2 149 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE