NIEUWS

VAD 06: Havoned


Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2006

(ingezonden mededeling)

Dé perfecte projectie op de VAD

Havoned, de partner op het gebied van audio/video accessoires, pakt dit jaar groots uit op de VAD Show 21, 22 en 23 oktober in Veldhoven.

In ruimte 111 laten Aldenkamp en Dagetti op meubelgebied zien dat zij meegaan met de nieuwste trends wat o.a. terug is te zien in de nieuwe Q-serie en modellen Parica en Lugano. Ook het exclusieve merk Luke zorgt met zijn verfijnde design en geïntegreerde flexibiliteit een nieuwe ervaring van multimedia. Nieuw van Vogel’s is het veelzijdige projector bevestigingssysteem: Click & Switch. Hiermee kunt u één projector, met één klik in verschillende ruimtes op drie verschillende manieren gebruiken. Daarbij is het Click & Switch systeem compatibel met de audio/video drager en kabelkolom uit de Vogel’s 6000-serie.

Zowel Projecta, de Europese marktleider in projectieschermen, als Vogel’s laten u unieke home cinema opstellingen zien met betrekking tot projectie. Zo demonstreert Projecta diverse projectieschermen, verschillende doeksoorten en het flexibele ophangsysteem Easy Install in ruimte 114. Met Easy Install gaat het installeren van een projectiescherm nu in een handomdraai wat een aanzienlijke tijdwinst oplevert en installatiekosten bespaart.

Vogel’s laat u zien hoe u van uw witte muur een echte home cinema scherm maakt met het nieuwe en unieke concept Mighty Brighty. Met Mighty Brighty projectiescherm verf op uw witte wand heeft u altijd exact de juiste grootte en beeldverhouding. Altijd perfect vlak en recht. U kunt Mighty Brighty live meemaken in ruimte 117 waar Marantz met haar premium referentie projector op de muur projecteert en zie zelf het verschil. Na het projecteren blijft er een gewone witte of lichtgrijze wand over (alleen bij de MPW30).

Naast deze nieuwe producten presenteert Havoned ook de nieuwe topmerken IXOS, high end-kabels, en Tangent, retro radio’s met het geluid van de toekomst.

Voor meer informatie: www.havoned.nl

EDITORS' CHOICE