NIEUWS

Aurum Cantus in Nederland


Redactie HiFi.nl | 01 november 2006

(ingezonden mededeling)

Boelsz Audio is de nieuwe importeur in Nederland van het Chinese luidsprekermerk Aurum Cantus. Na een aantal jaren actief te zijn geweest met het ontwerpen en bouwen van luidsprekers, zijn nu dus ook niet in eigenhuis ontworpen luidsprekers verkrijgbaar via Boelsz Audio.

De fabrikant Aurum Cantus is deels in handen van een Italiaanse firma, die ook verantwoordelijk was voor het ontwerp en productie van de (midden)woofers en zeer goede bandtweeters. Aurum Cantus betekent gouden lied in het Latijn en deze firma heeft zich reeds 12 jaar bewezen als bouwer van top luidsprekers, ook in het high end segment. Naast de Chinese audio pers zijn vele internationale recensenten zeer enthousiast over de prestaties van de verschillende modellen en de fantastische prijs/kwaliteitsverhouding. Sinds 2001 worden de luidsprekers ook geŰxporteerd. Inmiddels al naar 30 verschillende landen.

De luidsprekers blinken uit in hun prachtige hoog, open midden en krachtige snelle laag weergave. Het natuurlijke geluid en het diepe en brede geluidsbeeld worden bereikt door de zeer goede integratie van het hoog en laag en het gebruik van de beste componenten, zoals Mundorf Supreme Condensatoren in het filter. Alle Aurum Cantus modellen worden prachtig afgewerkt en zijn in verschillende houtfineer uitvoeringen verkrijgbaar.

Meer informatie over de luidsprekers van Aurum Cantus en Boelsz Audio vindt u op de website: www.boelszaudio.com

Boelsz Audio is nog op zoek naar dealers voor Aurum Cantus luidsprekers.
Vraag een demonstratie aan en overtuig uzelf van de kwaliteiten van deze luidsprekers

EDITORS' CHOICE