NIEUWS

Audiodesk introduceert Disc Cleaner


Redactie HiFi.nl | 05 november 2006 |

(ingezonden mededeling)

Als vervolg op de succesvolle cd sound improver komt Audiodesk nu met de Disc cleaner. Dit apparaat reinigt cdís, dvdís en sacdís. Het klankresultaat is verbluffend. Muziek gaat ďschonerĒ klinken, instrumenten vallen ineens op hun plek en het geluidsbeeld wint fors aan openheid. Het beeld van dvdís wordt helderder en rijker aan contrast.

Na productie blijft er op de cd een waxlaagje achter. Deze wax is aangebracht om het schijfje na productie eenvoudig los te kunnen krijgen van de mal. Nadeel is dat de informatie op het plaatje niet optimaal leesbaar is. Daardoor komen beeld en geluid niet optimaal tot hun recht.

De vettige stof bleek bij de ontwikkeling van de machine moeilijk te verwijderen zonder de overige bestanddelen van het plaatje aan te tasten. Uiteindelijk is het gelukt een schoonmaakmiddel te ontwikkelen in combinatie met een volautomatisch schoonmaakproces dat het plaatje perfect reinigt.

Mensen die benieuwd zijn naar de werking van de Disc cleaner kunnen gratis enkele cdís, dvdís of sacdís laten behandelen. Zij kunnen de plaatjes naar ons opsturen of langskomen in de winkel.


Prijs:

Audiodesk Disc Cleaner:†1.295 euro incl BTW.

Meer informatie:
de Groef audio
tel. 050-313 07 60
www.degroefaudio.nl
info@degroefaudio.nl

www.audiodesksysteme.de

EDITORS' CHOICE