NIEUWS

AudioSense importeur DEQX


Redactie HiFi.nl | 07 november 2006

(ingezonden mededeling)

AudioSense, de nieuwe Nederlandse importeur voor DEQX en verdeler van HAWK audioapparatuur voor huiskamergebruik, introduceert het DEQX kalibratiesysteem.

Volgens AudioSense klinkt met DEQX muziek zoals tijdens de opname. Dit kan doordat de geluidset wordt gekalibreerd door middel van een microfoon en een computer. Het inregelen van de audioset kan door de firma AudioSense gebeuren. AudioSense vertegenwoordigt ook Hawk. De nieuwe Hawk klasse-D versterkers zijn erg goed en zeer betaalbaar. Voor de doe-het-zelver maar ook kant-en-klaar gebouwd.

Wat is de DEQX pdc?

De DEQX pdc is het brein in een geluidsketen. Dit apparaat zorgt ervoor dat de muziek thuis klinkt zoals het bedoeld is bij de oorspronkelijke opname. Het zorgt ervoor dat de muziek beleefd wordt alsof je er bij aanwezig bent, omdat de luidsprekers geen kleuring geven aan het geluid. Het timbre van het instrument blijft intact, omdat de grond- en de boventonen waaruit een klank is opgebouwd in dezelfde `luidheids-verhoudingen` worden weergegeven zoals bij de opname te beluisteren was. Dit is mogelijk omdat een DEQX wordt gekalibreerd. Dit kalibreren van de audioset gebeurt in de huiskamer waarin deze gebruikt wordt.
 

Meer informatie:
Internet: www.AudioSense.nl
e-mail: info@AudioSense.nl

EDITORS' CHOICE