NIEUWSPhilips

Borsato veilt Philips set


Redactie HiFi.nl | 20 november 2006 | Philips

(ingezonden mededeling)

Eindhoven, Nederland – Muziekliefhebbers krijgen vanaf donderdag 16 november tien dagen de kans om in het bezit te komen van een uniek Philips audiosysteem gesigneerd door War Child ambassadeur Marco Borsato. De totale opbrengst van de veiling komt ten goede aan War Child Nederland.

Het Philips Wireless Music Center zal op eBay®  geveild worden tussen 16 en 25 november. Iedereen die een bod wil uitbrengen kan de eBay® veiling site bereiken via www.philips.nl/acties.

Het Philips Wireless Music Center (WACS700) is een veelzijdig audiosysteem dat tot wel 750 cd’s kan beheren. Op het gesigneerde apparaat zijn al de tien favoriete albums van Marco Borsato opgeslagen. De muziek kan tegelijkertijd op wel vijf verschillende stations draadloos in het hele huis afgespeeld worden.

Marco Borsato is al sinds 1998 ambassadeur van War Child en Philips draagt dit goede doel een warm hart toe. Als vervolg op zijn nummer-1-hit ‘Rood’ trad Borsato onlangs tien keer op in het Gelredome. In totaal bezochten 320.000 mensen zijn concert.

De volledige opbrengst van de veiling gaat naar een bijzonder project van War Child in Sierra Leone. In dit land kwamen veel kinderen tijdens de burgeroorlog in aanraking met geweld, sommigen moesten zelfs actief meevechten. Muziek neemt een voorname plaats in in de cultuur van Sierra Leone en vormt hier een belangrijk onderdeel van de hulpverlening. Op dit moment helpt War Child ongeveer 15.000 kinderen per week in 12 landen.

MERK

EDITORS' CHOICE