NIEUWSFinal

Final: nieuw demomeubel


Redactie HiFi.nl | 06 december 2006 | Final

(Ingezonden mededeling)

Final Sound Solutions introduceert demomeubel

Final Sound Solutions, ontwikkelaar van een complete high definition luidsprekerlijn die, naar eigen zeggen, niet alleen ultra dun maar ook zeer elegant zijn, showcased voor de allereerste keer een compleet demo/wand meubel. Dit demomeubel bestaat uit een fraai vormgegeven achterwand die links en rechts voorzien is van halvemaanvormige, verlichte panelen en een afgerond podium met spotlights.

De verlichte panelen kunnen worden voorzien van eenvoudig verwisselbare sfeerafbeeldingen met thema’s zoals Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Vaderdag en de vier jaargetijden. Uiteraard wordt dit eerste model uitvoerig getest en waar nodig aangepast. Final Sound wil dit fraaie wandmeubel op korte termijn in breedtes van twee, drie of vijf meter aan haar dealers aanbieden met een standaard pakket aan demomateriaal. 

EP: TV Centrum te Eindhoven heeft de primeur van dit meubel van drie meter breed. Het meubel van EP: TV Centrum is uitgerust met twee 90i speakers aan de wand naast een flatscreen TV, twee 300i speakers en twee 400i speakers staande naast een audioset en een S110 subwoofer.

EDITORS' CHOICE