NIEUWSOehlbach

Oehlbach Fusion Two

(ingezonden mededeling)

Oehlbach introduceert de Fusion Two: luidsprekerkabel van de volgende generatie.

Fusion Two luidsprekerkabels zijn vervaardigd uit HPOCC koper. Dit  monokristallijn koper benadert de ultieme zuiverheid zeer dicht. Elke signaalader is opgebouwd uit slechts één, langgerekt koperkristal. In deze kabel worden er 12 strengen van 0,45mm HPOCC koper per fase gebruikt. Volstrekt uniek is dat deze zijn omwikkeld met flinter dun, HPOCC koperfolie. Op deze manier ontstaat een groot oppervlak met een zeer gering volume. Het is de eerste keer dat deze techniek wordt toegepast en vereist een bijzonder hoog niveau  van precisie bij de fabricage.



Dankzij deze constructie ontstaat een geleider die optimaal is aangepast voor het transport van lage en hoge frequenties. Het klankbeeld kan omschreven worden als extreem neutraal en dynamisch.

Voor deze speciale luidsprekerkabel zijn er twee verschillende kabelterminals beschikbaar: Fusion Banana en Fusion Terminal. Beide zijn schroefbare connectoren, waarbij de ene een banaansteker is en de andere een spade. Beide zijn vanzelfsprekend 24 kt. verguld.

Fusion Two wordt uitsluitend op bestelling, compleet geconfectioneerd geleverd.

Prijs indicatie:
2 x 2,5 meter: 610 euro

MERK

EDITORS' CHOICE