NIEUWSB&W Range

B&W op Hifi- en interieurshow


Redactie HiFi.nl | 16 februari 2007 | B&W Range

(ingezonden mededeling)

Unieke samenwerking B&W Group (Bowers & Wilkins, ROTEL en CLASSÉ), Van der Wal Interieuradviseurs en MVIE Audiovisuele Techniek in Leerdam

Liefhebbers van muziek met een getraind gehoor en audiofanaten opgelet: vrijdag 2 en zaterdag 3 maart vindt een unieke en zeer exclusieve hifi- en interieurshow plaats bij Van der Wal Interieuradviseurs aan de Techniekweg 8 in Leerdam. Daarvoor werkt deze speciaalzaak samen met de B&W Group en MVIE Audiovisuele Techniek. “Dit is echt bijzonder want de geselecteerde collectie is nog niet eerder in de Benelux vertoond op deze geïntegreerde manier.”

Mark Versteegh van MVIE en Mark Timmer, directeur van Van der Wal Interieuradviseurs, zijn al druk bezig met de voorbereidingen van deze exclusieve show. Zij krijgen daarvoor de volledige ondersteuning van topmerken als Bowers & Wilkins, Rotel, Classé en Sonos. MVIE toont twee dagen een uitgebreide collectie luidsprekers van deze merken. Bijvoorbeeld van Bowers & Wilkins vanaf de Leisure Monitor-serie tot en met de zeer exclusieve 800-serie, variërend van 200 euro per luidspreker tot 25.000 euro per luidspreker. Mark Versteegh: “Het zijn de Rolls Royces onder de audio, prachtig gecombineerd met de stijlvolle en exclusieve interieuropstellingen van Van der Wal.”

Themadagen
“Wij willen het publiek laten zien wat er allemaal mogelijk is met interieurs tijdens speciale themadagen gedurende het hele jaar”, aldus Mark Timmer. “Daarvoor gaan we met verschillende partners samenwerken die exclusiviteit kunnen bieden. Zoals MVIE Audiovisuele Techniek uit Leerdam. In negen interieuropstellingen verspreid over de toonzaal, plaatsen we de hifi zodat de gasten kunnen zien dat de hifi mooi combineert met de meubels.”
“En ze kunnen de opgestelde apparatuur zelf in alle rust horen en beleven. Dat is bijzonder. Nog niet eerder werd in de Benelux zo’n breed assortiment aan exclusieve hifi gepresenteerd die meteen te beluisteren is. Met deze show willen we vooral mensen kennis laten maken met deze bijzondere hifi die voornamelijk bekend is bij muziekliefhebbers en audiofanaten.”

Van der Wal Interieuradviseurs benadrukt tijdens deze show vooral de huidige meubeltrend van lage, brede elementen van onder meer de merken Topform, Hülsta, Pastoe en Plantagie. “Geheel afgestemd om de moderne hifi. Boven de lage kasten komt een flatscreen mooi tot zijn recht.”

"MVIE richt tijdens de show ook een zéér indrukwekkende thuisbioscoop in waardoor een dvd-tje kijken een belevenis wordt. Door een bijpassende fauteuilcombinatie van twee elektrisch verstelbare relaxstoelen, gekoppeld door een tussentafel laten we onze gasten een superieur bioscoopgevoel ervaren.”
Mark Timmer: “Topform heeft bijvoorbeeld een D-Screen projectiescherm met schitterende lederen lijst die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, passend bij het interieur".

showdata en tijden:
Deze exclusieve en unieke hifi- en interieurshow is te bezoeken op vrijdag 2 maart van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 3 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

Show adres:
Van der Wal
Techniekweg 8
4143 HV
Leerdam

Voor meer informatie:
www.mvie.nl
www.vanderwal-interieurs.nl

MERK

EDITORS' CHOICE