NIEUWS

Zelfbouw op HiFi.nl


Redactie HiFi.nl | 02 maart 2007

HiFi.nl is gisteren van start gegaan met een zelfbouwspecial. En getuige de vele sets met zelfbouw componenten in de  rubriek my.hifi leeft zelfbouw audio onder de lezers van HiFi.nl. Het werd dus tijd voor een special over zelfbouw.

Zelfbouw.nl is in samenwerking met het bekende elektronica magazine Elektuur opgestart. Op zelfbouw.nl (de pagina is ook via deze eigen URL bereikbaar) vindt u achtergrondartikelen, recensies, nieuws en bovenal sets van gebruikers met zelfbouw.

Regelmatig zal de redactie van HiFi.nl nieuwe recensies en achtergrondartikelen plaatsen op zelfbouw.nl. Maar ook u kunt actief betrokken zijn bij zelfbouw.nl. Geregistreerde gebruikers van my.hifi kunnen namelijk zelfbouwprojecten toevoegen aan hun persoonlijke pagina.  Deze zelfbouwprojecten worden getoond op zelfbouw.nl.

Bent u geďnteresseerd in zelfbouw maar hebt u nog nooit de sprong in het diepe durven te wagen omdat u denkt de benodigde kennis te ontberen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Onze Engelse partner World Designs biedt namelijk zelfbouwpakketten aan die voor eenieder die kan lezen, solderen en een schroef in kan draaien te maken zijn. En vergist u zich niet; deze zelfbouwpakketten kunnen de concurrentie met commerciële modellen makkelijk aan.

Maar we zullen u niet langer ophouden, klik hier om een kijkje te nemen op Zelfbouw.nl

EDITORS' CHOICE