Showtime bij van Ingen Purmerend


Redactie HiFi.nl | 09 maart 2007

Purmerend - Al meer dan dertig jaar is van Ingen Electronics een begrip in Purmerend. In de loop der jaren is de winkel al menig keer verbouwd, maar verdere uitbreiding was helaas niet meer mogelijk. Totdat het bedrijf naast van Ingen Electronics vertrok waardoor er een mogelijkheid ontstond om naast de bestaande winkel, een geheel nieuwe winkel te bouwen.

Waarom als specialist nog verder uitbreiden? De vraag naar ‘Beeld’ is door de komst van plasma en LCD sterk gegroeid. Dat vraagt om een betere presentatie voor de klanten. U vindt een groot aantal schermen aan de wand. Ook hebben we een aantal Plasma en LCD televisies opgesteld op een fraai Spectral meubel.

Dit alles is zeker niet ten koste gegaan van de beschikbare ruimte voor HiFi. Sterker nog: de derde luisterruimte wordt binnenkort geopend. Hier vindt u de betere high-end apparatuur van onder andere Marantz (premium), Rotel en Musical Fidelity. Maar ook luidsprekers van aansprekende merken als Focal (Electra serie), Chario en Hepta (Expertise).

Tijdens de show, die Van Ingen Electronics van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart organiseert, kunt u zelf bekijken, maar vooral ook beluisteren wat zij te bieden hebben op het gebied van hoogwaardige HiFi apparatuur.

Tijdens deze show zal van Ingen Electronics de volgende primeurs tonen:

  • Focal Electra 1037be
  • De nieuwe Focal Sib en Cub diamond black
  • Focal Profile 918 in diamond black luidspreker kabel van Inakustik black & white LS1302
  • X170 + Xdav 8 en KW 250s van Musical Fidelity

Showdata en tijden:
vrijdag 23 maart van 9.30 uur tot 21.00 uur 
zaterdag 24 maart van 9.30 tot 17.00 uur
zondag 25 maart van 12.00 tot 17.00 uur

Meer weten over van Ingen Electronics. Lees dan ook de Hi-Visit op HiFi.nl  of neem een kijkje op de van Ingen Electronics website

Tot ziens bij van Ingen Electronics!

Van Ingen Electronics
Gedempte Singelgracht 2a
1441 AP Purmerend
Telefoon: 0299-435550 

EDITORS' CHOICE