NIEUWSAudio Note

Live muziek met een audioset


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2007 | Audio Note

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 14 april presenteert Audio-Cube in samenwerking met Audio-Life een bijzonder concert, waarbij akoestische live muziek en een audioset elkaar ontmoeten. Om en om wordt er muziek ten gehore gebracht: wij willen graag laten horen hoe dicht een audioset bij live muziek in de buurt kan komen.

Lucas Bunge (cello) en Caroline Kuijpers (piano) zijn bereid een concert voor ons te geven. Er wordt mooie muziek gespeeld van componisten Gabriël Fauré, Olivier Messiaen, Joaquin Nin en Maurice Ravel. De audioset is ontwikkeld door Pel Audio en bevat luidsprekers van Musical Affairs, gebouwd als muziekinstrumenten.

Op deze dag klinkt muziek pur sang gebracht door topmusici én een audioset, en dat willen wij muziekliefhebbers niet onthouden. We demonstreren hoe via een audioset bijna zoveel klankkleuren en structuren te horen zijn als er live klinken. Niet te geloven... totdat de muziek uw oren bereikt.

Dit concert vindt plaats van 15.00 tot ca. 17.00 uur in het Walter Maas Huis in Bilthoven, Gerard Doulaan 21, 3723 GW Bilthoven. Na afloop wordt er nagepraat tijdens een aperitief.

Vanwege de verwachte hoge opkomst en het beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Stuur daarom uiterlijk 1 april een e-mail met uw naam, telefoonnummer en het aantal mensen met wie u komt naar Caspar Bunge van Audio-Life.

EDITORS' CHOICE