NIEUWSTangent

Tangent introduceert luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2007 | Tangent

(ingezonden mededeling)

HiFi geluid, én een lust voor ‘t oog

Naast een geweldig geluid hebben de nieuwe exclusieve Hi-Fi speakers van Tangent ook een luxueuze uitstraling wat de gehele beleving compleet maakt. De nieuwe Hi-Fi serie van Tangent is, tot dusver, hun meest prestigieuze ontwikkeling op het gebied van speakers.

De Clarity serie, met een hoogglans afwerking, bestaat uit drie verschillende speakers (vloer-, boekenplank-, centerspeaker) en een actieve subwoofer en heeft dus alle elementen om een dolby surround sound opstelling compleet te maken. Voor diegene die kiezen voor een traditionele Hi-Fi stereo opstelling zijn de vloer en wandspeakers apart verkrijgbaar.

"Het eerste wat u opvalt aan de exclusieve speakers is de sublieme glanzende afwerking waarin de omgeving wordt weerspiegeld. Kijkt u wat langer naar de speakers dan voelt u ook de diepte in deze afwerking. Dit door het lange en zorgvuldige productieproces van negen laklagen gevolgd door een grondige polijsting. Het is dan ook niet zonder reden dat de speakers worden geleverd in een zachte katoenen tas met witte katoenen handschoenen om de speakers met zorg in de juiste opstelling te zetten”

De Clarity serie is verkrijgbaar in hoogglans zwart en rood en naast de erg mooie afwerking vindt u design details zoals afgeronde hoeken wat de relatie met de Tangent familie weergeeft.

“Natuurlijk heeft u hoge verwachtingen van de geluidprestaties nadat u deze speakers heeft gezien. Maar dan is er nog een andere verrassing voor u. De speakers geven een heel verfijnd geluid met gedetailleerde hoge tonen en een volle bas. De serie Clarity doet haar naam eer aan.”

Tangent audio- en videoproducten zijn ontwikkeld en geproduceerd door Tangent in Denemarken. Voor meer informatie neemt u contact op met de Nederlandse importeur Havoned op telefoonnummer 0341- 35 90 50 of info@havoned.nl. Ook kunt u de exclusieve Clarity serie bewonderen en beluisteren in de showroom te Putten (www.havoned.nl).

Advies verkoopprijs
Clarity 4: 149,95 euro  per stuk
Clarity 8: 299,95 euro  per stuk
Clarity Centre: 149,95  euro
Clarity Subwoofer: 599,95 euro

EDITORS' CHOICE