NIEUWSSony

Sony introduceert Playstation 3


Redactie HiFi.nl | 23 maart 2007 | Sony

(ingezonden mededeling)

Sony introduceert vandaag haar nieuwste Playstation, de PLAYSTATION® 3.

Uitzonderlijke verwerkingskracht, visuele effectenmet bioscoopkwaliteit, multimediacompatibiliteit, innovatieve besturing en Blu-ray-technologie. Door deze combinatie tilt de PLAYSTATION® 3 interactief entertainment naar een hoger niveau.


 
De volgende generatie interactief entertainmentDe wereld van home-entertainment is de laatste jaren in een stroomversnelling terechtgekomen. Dankzij de massale intrede van de MP3-speler, betaalbare digitale video en fotografie en de komst van HDTV willen consumenten hun leven steeds meer digitaal inrichten.

Daarom heeft de PS3™ de technologische grenzen verlegd voor een baanbrekende console met de nieuwste snufjes.

De krachtige Cell Broadband Engine™ en superieure grafische chip van Nvidia zorgen voor uiterst realistische visuele effecten, maar de nieuwe PLAYSTATION 3 heeft veel meer in huis.
Dankzij vier USB-poorten kunnen spelers hun digitale camera, MP3-speler en andere apparatuur aansluiten. Geluids-, video- en afbeeldingsbestanden kunnen op de harde schijf worden opgeslagen en daardoor vormt de PS3™ het centrum van uw interactieve home-entertainment.

Een andere belangrijke vernieuwing is de SIXAXIS draadloze controller. Dankzij de bewegingssensoren in de controller kunnen de spelers bepaalde games manipuleren door de controller langs zes verschillende assen te kantelen. Dat geeft gaming een geheel nieuwe dimensie.

Een ingebouwde Blu-ray Disc™-speler maakt het geheel helemaal interessant. Afbeeldingen worden in de hoogst mogelijke 1080p High Definition-standaard weergegeven en de speler is compatibel met iedere voor HD geschikte TV of standaarddefinitie-TV. Bezitters van de PS3 kunnen uitkijken naar Blu-ray-films met verbazingwekkende dieptedetails en levendige kleuren.

Met de PLAYSTATION 3 hebt u ook toegang tot het PLAYSTATION®Network, de poort naar een geheel nieuwe wereld vol entertainment. Hier kan iedereen gratis online gamen, chatten en exclusieve inhoud downloaden.
 
Dankzij een ingebouwde Blu-ray Disc™-speler voor games, films en entertainment in High Definition, de bewegingsgevoelige SIXAXIS draadloze controller en geavanceerde verwerkingskracht biedt de PLAYSTATION 3 de volgende generatie interactief entertainment.

Lees en beleef meer op de officiële PLAYSTATION 3-website

EDITORS' CHOICE