NIEUWSSony

Topmodel geinspireerd door Sony Esprit


Redactie HiFi.nl | 24 maart 2007 | Sony

(ingezonden mededeling)

Ex-topmodel Helena Christensen laat zich inspireren door Sony Esprit TAV-L1

Badhoevedorp, 15 december 2006– De Deense fotografe en ex topmodel Helena Christensen is zó onder de indruk van het concept achter de Sony Esprit TAV-L1,  een ultradunne 32 “ BRAVIA LCD-TV met een uniek schuifpaneel, dat ze een eigen paneel heeft ontworpen dat helemaal past bij háár interieur. Hoewel dit paneel niet te koop is, introduceert Sony wel drie nieuwe limited edition panelen. Deze panelen zijn ontworpen in samenwerking met één van Europa’s meest vooraanstaande ontwerpstudio’s: Ligne Roset.

Helena Christensen: “Dit is voor mij een unieke manier om mijn werk te presenteren. Zelf kijk ik graag naar mooie films op een groot scherm. Het is  heerlijk om zo’n fantastische LCD- TV te hebben die ik naar believen kan verbergen achter een paneel dat aansluit bij mijn persoonlijke woonwensen.”

Ook Sony is blij dat de Esprit serie een stijlicoon als Helena inspireert. Hans den Heijer, PR Manager Sony Nederland: “Helena’s naam staat synoniem voor stijl. Niet alleen door haar imposante verleden als topmodel, maar ook door haar hedendaagse werk als fotografe. Zij toont als geen ander waar de Sony Esprit TAV-L1 voor staat: de perfecte integratie van de laatste technologieën en stijlvol interieur design. De introductie van de nieuwe Ligne Roset panelen dragen daar nog eens aan bij.”


Nieuwe Ligne Roset panelen


De Sony Esprit TAV-L1 integreert op een unieke manier technologie en interieur design: wanneer de TV niet aanstaat en je luistert bijvoorbeeld naar de radio, glijdt het sierpaneel automatisch over het scherm om het te bedekken en één te laten worden met het interieur van de kamer. De drie nieuwe Ligne Roset panelen tonen elk een bijzonder organisch motief. Ieder motief geeft een andere stemming weer en past bij de kleurcombinaties van elk interieur. De stijlbewuste consument kan kiezen uit het warme en herfstachtige ‘Twiggy’ ontwerp of het monochrome modernisme van het strakkere ‘Songe’ paneel. Tenslotte is er nog een derde paneel: een ontwerp waar verschillende grijstinten overlopen in een zwart geheel en een ‘au courant’ finish creëren.

Michel Roset, Creative Director, Ligne Roset, zegt in een commentaar: “In onze samenwerking met Sony hielden wij in gedachte dat stijl en eenvoud cruciaal zijn bij het ontwerpen van unieke, stijlbewuste designs. De uitbreiding van de serie biedt de kritische consument nog meer keuzemogelijkheid om zijn home entertainment systeem op een persoonlijke manier in zijn leefruimte te integreren.”

Daniel Svoboda, General Manager Sony Home Audio zegt: “Met de lancering van de Esprit serie krijgt de technologie niet alleen invloed op de stijl van de huiskamer, maar er wordt ook een nieuw concept in home entertainment furniture geďntroduceerd. Wij zijn heel blij met de samenwerking met het merk Ligne Roset, dat een perfect gevoel heeft voor stijl.”


Leverbaarheid:

De Ligne Roset Esprit TAV-L1 panelen zijn verkrijgbaar bij de leveranciers van Esprit TAV-L1, bij de Sony Style Stores en geselecteerde Ligne Roset showrooms overal in Europa.

EDITORS' CHOICE