vM introduceert voor- en eindversterker


Redactie HiFi.nl | 30 maart 2007 | Van Medevoort

(ingezonden mededeling)

´Muziek vanuit een professionele optiek´

Van Medevoort introduceert de CA350 stereo voorversterker en de PA350 tweekanaals eindversterker.

CA350

Er zijn zes lijningangen beschikbaar, waarvan er één uitgevoerd is met XLR’s. De opbouw van de elektronica is discreet. De snelle- en vervormingsarme klasse-A versterkertrappen bieden een bandbreedte van 1.5-100.000Hz. Dit resulteert in een zéér muzikale weergave met uitstekend transiëntgedrag en een lage vervorming.

De CA350 beschikt over twee voorversterkeruitgangen. DC- en RC-uitgangen maken dat de voorversterker andere apparaten, in stereo- of multiroom-systemen, op afstand kan schakelen. Ingangsselectie, volumeregeling en standby zijn schakelbaar via de afstandsbediening. Deze vM verraadt de professionele roots van het bedrijf in de degelijke bouw en de keuze van de componenten. Het apparaat heeft een no nonsense uitstraling, met de nadruk op prestaties en jarenlang betrouwbaar gebruik.

Prijs:
vM CA350 stereo regelversterker: 1590 euro

PA350

Deze levert ruim 110 Watt per kanaal RMS in een 8 Ohm belasting. Het muziekvermogen per kanaal is 150 Watt. Door de hoge dempingsfactor wordt elke luidspreker onder controle gehouden. De snelle klasse-A versterkertrappen en de overgedimensioneerde voeding maken dat deze versterker ook uitermate geschikt is voor het aansturen van elektrostaten.

De professionele achtergrond van Van Medevoort komt naar voren in de kwaliteit van de constructie en tevens de mogelijkheid om de versterker symmetrisch aan te sturen middels XLR-ingangen. Door de 12V DC bus is de versterker remote in/uit te schakelen door een voorversterker. Meerdere PA350 units in multiroom- of hometheater toepassingen kunnen daarmee ook op afstand geschakeld worden. De belangrijkste kenmerkende eigenschap van de PA350 is de geluidskwaliteit. Dat maakt deze versterker geschikt voor kritisch luisteren in de thuissituatie, in theaters en in studio’s.

Prijs:
vM PA350 stereo eindversterker: 1690 euro


Voor meer infornmatie: www.audioart.nl of www.vanmedevoort.nl

EDITORS' CHOICE