NIEUWSJVC

JVC: Bluetooth autoradio


Redactie HiFi.nl | 07 april 2007 | JVC

(ingezonden mededeling)

CD-Receiver met Bluetooth, USB-G2, Multicolor display en HiFi versterker
     
Handsfree bellen in de auto is verplicht. Bluetooth in de auto zou verplicht moeten zijn, aldus JVC. Hun KD-BT1 springt hier handig op in. Bluetooth, USB-G2, een Multicolor display en een HiFi versterker zijn standaard.

De Bluetooth van de KD-BT1 herkent tot 5 mobieltjes. Makkelijk als een auto door meerdere personen wordt gebruikt. Telefoonboeken van deze mobieltjes (tot 5000 nummers) en verdere gegevens zoals gemiste oproepen etc. worden snel overgeseind (tot 5000 nrs.) en opgeslagen. Een SMS kan groot op het radiodisplay worden afgelezen. En bellen via de grotere toetsen van de KD-BT1 is ook veiliger dan de minitoetsjes van de telefoon.

Voor de echte nonstop muziekliefhebbers is de USB ingang handig. Naast een Mp3-speler kan er ook een portable hard disk worden aangesloten en gevoed. De Burr Brown digitaal analoog converter van de KD-BT1 neemt de HiFi weergave voor zijn rekening. De auto als concertzaal is een feit.

M.b.v. een optionele adapter kan een iPod worden aangesloten. Voeden, laden, bediening en display weergave is mogelijk.

Het multicolor display van de KD-BT1 kent ruim 1700 kleurcombinaties. Op deze wijze past deze CD-receiver bij iedere dashboard verlichting.

Prijs:
JVC KD-BT1: 349 euro

 

EDITORS' CHOICE