Beovision 8


0 | 22 april 2007 | Bang & Olufsen

(ingezonden mededeling)

Flexibele Bang & Olufsen-flatscreen voor 24 uur per dag kijk- en luistergenot

Bang & Olufsen introduceert de BeoVision 8 flatscreen televisie, HD-ready en met een 26-inch-scherm, is als vrijstaand designelement volmaakt in balans. Deze televisie kunt u op zijn voet laten staan of ophangen waar u maar wilt.

Hij ziet er opvallend uit en past overal. Met de BeoVision 8 is Bang & Olufsen erin geslaagd de stugge omtrekken van de flatscreen televisie modern vorm te geven met een visuele flair die mogelijk wordt gemaakt door de compacte technologie van scherm en luidsprekers.

Het simpele, toegankelijke design kan vrijstaand worden gebruikt, aan de muur worden gehangen, in een kastje geplaatst, gedraaid of gekanteld worden zodat deze in iedere omgeving past. Hij past perfect in de keuken, slaap- of speelkamer en kan zelfs als kwaliteitsscherm voor uw computer gebruikt worden.

Ontworpen voor dagelijks gebruik
Deze televisie levert de hoogst mogelijke kwaliteit en prestaties. Het scherm is gebaseerd op een nieuwe, progressieve technologie die vooral overdag uitstekend presteert. Deze technologie resulteert in een aanzienlijke contrastverbetering: zwart wordt zwarter, kleuren worden dieper.

Groots geluid
Met de BeoVision 8 haalt Bang & Olufsen opnieuw een uitstekend geluid uit een bijzonder kleine behuizing, zonder losse componenten zodat de tv een eenheid blijft. Omdat deze tv is gemaakt om de hele dag aan te staan, is er extra aandacht besteed aan de spraakweergave. De kijker krijgt het gevoel dat het geluid rechtstreeks uit het scherm komt. Bijvoorbeeld bij het bekijken van het journaal, lijkt het stemgeluid uit de mond van de nieuwslezer te komen in plaats van uit de luidspreker eronder.

De BeoVision 8 wordt gekenmerkt door het vakmanschap en de prestaties die u van een televisie van Bang & Olufsen gewend bent - een combinatie van design en functionaliteit die u bij alle Bang & Olufsen-producten aantreft.


Prijs: 2575 euro

EDITORS' CHOICE