NIEUWSNaim Audio

AudioXperience: luistersessies


Redactie HiFi.nl | 24 april 2007 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Op 1 mei 2007 opent AudioXperience, de specialist in Audio en Head-Fi officieel haar deuren. Aan de Spegelt 66 in Nuenen willen ze u de muziek laten beleven als nooit te voren.

In verband met deze opening worden er, in samenwerking met de importeur van NAIM (Ed Verkerk van Latham Audio), 2 workshopdagen georganiseerd. Deze vinden plaats op woensdag 2 mei en donderdag 3 mei bij AudioXperience in Nuenen.

Dag 1, woensdag 2 mei, staat vooral in het teken van de High-End lijn van NAIM (w.o. de CD555 en NAP500) en de Chimera luidsprekers van Wilson Benesch. Deze optimale experience in de Toprange zal u versteld doen staan.

Op de tweede dag, donderdag 3 mei, laat Ed Verkerk u een aantal mooie high end producten, waaronder de SuperNait, van NAIM horen op de Wilson Benesch Square 2 en ervaart u het upgrade concept van NAIM. Kortom; 2 dagen die u niet mag missen.

Schrijf u nu snel in voor deze unieke luistersessies bij AudioXperience. Geef in de email uw voorkeur aan voor de dag en het tijdstip wanneer u wilt komen. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding en het tijdstip waarop u verwacht wordt.

Zowel woensdag als donderdag zijn er luistersessies op de volgende tijdstippen:
10.00 uur - 11.30 uur
11.30 uur - 13.00 uur
14.00 uur - 15.30 uur
15.30 uur - 17.00 uur

Email: hans@audioxperience.com
www: www.audioxperience.com

MERK

EDITORS' CHOICE