NIEUWS

Slappa CD/DVD opbergsystemen


0 | 11 mei 2007

(ingezonden mededeling)

SLAPPA, één van de producenten van hoge kwaliteit opslag systemen voor digitale media, kondigt het  nieuwe, gepatenteerde d2i interlock systeem aan. Uitgevoerd met SLAPPA’s gepatenteerde d2i SLIDE-N-LOCK pagina’s en de nieuwe serie d2i HardBody opslag cases voor CD en DVD.

Het d2i FLEX*RAILS + d2i pocket systeem garandeert de meest flexibele cd opslag oplossing die er op dit moment op de markt is . Het d2i FLEX*RAILS systeem stelt de gebruiker in staat om elke d2 pocket door middel van Slide ‘N Lock met elkaar te verbinden. Wat dit eigenlijk betekent is dat de gebruiker nu al zijn cd’s uit de doosjes kan halen en de cd met het boekje bij elkaar kan opslaan in de d2i mapjes. Op deze manier kan de gebruiker zijn gehele muziek collectie op een zeer overzichtelijke en ruimtebesparende manier opslaan in één van de verschillende SLAPPA cd mappen. De d2i pagina’s bevatten dezelfde hoge kwaliteit eigenschappen als de welbekende d2 pagina’s.

De d2i collectie is uitgevoerd in SLAPPA’s veel geprezen HardBody xEVA mappen welke tegen alle dagelijkse gevaren als water, vuur, krassen en stoten bestand zijn. De d2i serie is momenteel verkrijgbaar in mappen voor 40, 80, 240 cd’s met zoals men het van SLAPPA gewend is al de "kleine extra’s" zoals de fluwelen binnenkant, industriële kwaliteit ritssluiting, een schoonmaak doekje voor cd’s en een ruimte voor een label in het handvat van de map voor het eenvoudig categoriseren van de collectie.

SLAPPA heeft in de nieuwe d2i product lijn tevens de PRO CRATE geïntroduceerd. Dit is het ultieme opslag system voor een grote cd collectie en professionele gebruikers. De d2i PRO CRATE beschikt over SLAPPA’s uitneembare opslag boxjes waardoor de gebruiker gemakkelijk groepen cd’s kan verwisselen en sorteren. De PRO CRATE heeft een opslag capaciteit van minstens 105 d2i pagina’s. Dit betekent dat de gebruiker minstens 420 schijfjes (of 210 disks + 210 boekjes) kan opslaan. Als extra heeft de PRO CRATE een speciaal af te schermen opberg vak dat ruim genoeg is voor een grote diversiteit aan elektronica zoals een 17" laptop, hoofdtelefoon, kabels en portable elektronica.

EDITORS' CHOICE