NIEUWSLinn

Linn toont nieuw Akurate systeem


Redactie HiFi.nl | 14 mei 2007 | Linn

(ingezonden mededeling)

Tijdens de High End Show in München van 17 tot en met 20 mei zal het Schotse merk Linn haar nieuwe Akurate-lijn presenteren. De Akurate wordt in de markt neergezet als een compleet systeem met cd-speler, de Akurate Kontrol voorversterker, de keuze uit een aantal eindversterkers, een tuner (die de digitale radiosignalen van DAB kan verwerken) en natuurlijk de Akurate-luidsprekers.

Het systeem is breed opgezet, zowel voor stereoliefhebbers als voor surroundfans. Behalve CD kan het systeem (SA)CD en DVD-A spelen. De Akurate-lijn is ook voorbereid voor Linn’s eigen KNEKT multi-room systeem. En, geheel in lijn met de filosofie van de producent, is er de mogelijkheid een platenspeler aan te sluiten. Niet voor niets is Linn de bouwer van de gerenommeerde LP12 platenspeler.

Prijs en beschikbaarheid:
De adviesprijzen voor het Akurate systeem liggen in het middensegment, goed nieuws voor de Linn liefhebbers dus. Vanaf juni 2007 wordt de Akurate serie in de winkels verwacht.


High End München
Helaas kunnen we u nog geen foto`s tonen van het nieuwe systeem, maar tijdens ons bezoek aan de High End Show in München zullen we zeker op de eerste rij zitten om dit systeem voor u te beluisteren.
Voor mensen die, net als ons,  het plan hebben de beurs te bezoeken: naast de Akurate brengt de fabriek uit Glasgow ook andere topsystemen ten gehore.
Klik hier voor meer informatie over de High End show in München.

EDITORS' CHOICE