NIEUWSSony

Nieuwe Sony receivers


Redactie HiFi.nl | 16 mei 2007 | Sony

(ingezonden mededeling)

Nieuwe Sony receivers te combineren met telefoon, walkman of PC

Badhoevedorp, 16 mei 2007 In navolging van zijn succesvolle ES-serie, breidt Sony zijn receiver-assortiment uit met drie nieuwe modellen. De STR-DG510, STR-DG710 en STR-DG910 combineren indrukwekkend geluid met uitgebreide aansluitingsmogelijkheden en gebruiksgemak.

De receivers dienen als basisonderdeel van elk home entertainment systeem, en moeten zowel de beginnende flatscreen-kijkers aanspreken als de toegewijde gamers. Dankzij het DM Port-systeem zijn een mobiele telefoon, Network WALKMAN of computer aan te sluiten, waardoor het geluid over de speakers is af te spelen.

Slechts n kabel nodig, automatische calibratie en eenvoudige aansturing
De nieuwe receivers beschikken over een automatische set-up, zodat het systeem zich aanpast aan de gebruikssituatie. Deze Digital Cinema Auto Calibration was een van de functies die met lof werden ontvangen in de ES-serie. Dankzij HDMI-aansluiting is er slechts n kabel nodig om de receiver op de tv aan te sluiten. Gebruikers van de STR-DG710 en STR-DG910 profiteren bovendien van de Bravia Theatre Sync-technologie, waarmee het volledige home-cinemasysteem met n druk op de knop is aan te sturen.

Prijs en beschikbaarheid:
Alle modellen zijn verkrijgbaar vanaf juni en kosten:

STR DG 510: 299 euro
STR DG 710: 379 euro
STR DG 910: 499 euro

EDITORS' CHOICE