Nieuwe distributie ProjectioDesign

(ingezonden mededeling)

Clofis Nederland en Music Matters laten weten een uniek samenwerkingsverband te zijn aangegaan: ze zullen zich vanaf heden sterk maken voor het prestigieuze high end projectormerk Projectiondesign.

Hoewel beide al vele jaren actief zijn met het merk is nu besloten de krachten te bundelen en het beste van de drie partijen te bundelen.

Clofis is reeds bekend van ondermeer de DVDO scalers, Gefen (HDMI-) videoconnectiviteit, Chario luidsprekers, Audiomat en natuurlijk de snaaraangedreven C.E.C. loopwerken en spelers. Music Matters van de Anthony Gallo en Amphion luidsprekers, MJ Acoustics subwoofers en de digitale DAB radiomerken zoals Pure en Revo.

Door de jarenlange ervaring en gemeenschappelijke expertise verwachten de beide distribiteurs dat de som der delen een positieve uitwerking heeft. Dit zal zich uiten in een goede ondersteuning van het merk naar het dealernetwerk toe, een scherpe prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering. Een belangrijk voordeel voor de dealer is ook dat door de nauwe samenwerking met het zusterbedrijf van Music Matters; HomeWorx (ondersteunt hifi dealers met advies, verkoop en installatie van domotica en custom installation) de unieke kenmerken van de video-producten van TWEE distributeurs gebundeld worden met vergaande expertise in ontwerp en installatie. U als consument wordt dus niet meer heengestuurd met een paar dozen en kabels! Van advies tot werkende thuisbios, zoals u het wilt.

Projectiondesign home cinema projectoren zijn het resultaat van passie en enthousiasme. In de eerste plaats gebouwd door liefhebbers die alleen genoegen nemen met het best mogelijke. Mensen die in de eerste plaats van film en muziek houden. En die de registraties daarvan zo mooi mogelijk terug willen zien en horen!

De Action! Serie van Projectiondesign is een reeks projectoren bedoeld voor mensen die precies zo zijn. Als vanzelfsprekend op zoek naar realistische en dynamische weergevers. Het in eigen Noorse huis ontwikkelde optische ontwerp samen met de unieke “single-board” video processor zorgt voor ongekende dynamiek en rijk contrast. En dat alles in een zeer stijlvolle en compacte magnesium behuizing in diverse kleuren (de uiterlijke ontwerpen zijn regelmatig beloond met design-awards!) waarvoor het ook nog eens een plaatje is om te zien.  Doordat alle bewegende delen volledig ontkoppeld zijn van het chassis door middel van een sub-chassis heeft u ook niet het idee dat de airco nog aan staat, maar kunt u ook in de stille momenten van de film of het muziekstuk blijven genieten.

Met de nieuwe Projectiondesign M20 net op de plank en de Action! Model Three 1080 als vlaggeschip doet u er goed aan uw dichtsbijzijnde Projectiondesign dealer te bezoeken voor een hernieuwde kijk op wat Home Cinema betekent anno 2007.

www.clofis.nl
www.music-matters.org
www.homeworx.nl
www.projectiondesign.nl

MERK

EDITORS' CHOICE