NIEUWSBose

BOSE® in-ear hoofdtelefoon

Redactie HiFi.nl | 02 juni 2007 | Bose

(ingezonden mededeling)

Bose introduceert de eerste in-ear hoofdtelefoon.

De BOSE® in-ear hoofdtelefoon levert audio van hoge kwaliteit (hoewel deze niet extra ruisonderdrukkend of geluidsisolerend is) en is toch klein en licht van gewicht. Muziek wordt uiterst nauwkeurig weergegeven in een groot frequentiebereik. Lage en hoge tonen klinken helder en natuurlijk op alle volumeniveaus.

De BOSE® in-ear hoofdtelefoon past perfect in het oor. Door het ergonomische ontwerp kunt u urenlang van uw muziek genieten. U kunt de pasvorm naar eigen wens aanpassen met behulp van drie verwisselbare siliconenoordopjes van verschillende grootte: small (wit), medium (grijs) en large (zwart). Het komt soms zelfs voor dat oordopjes die per oor verschillen van grootte het beste resultaat opleveren. Het uitgekiende design van Bose zorgt ervoor dat licht contact wordt gemaakt met de ingang van het gehoorkanaal waardoor irritatie van drukpunten wordt gereduceerd. U wordt zich steeds meer bewust van het draagcomfort naarmate u ze langer in het oor draagt.

Alle elementen in de BOSE® in-ear hoofdtelefoon zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk de ultieme balans vormen tussen geluidskwaliteit, comfort en pasvorm. Dankzij deze benadering worden enkele veelvoorkomende problemen met oordopjes overwonnen.

Technologie en design van Bose
De BOSE® in-ear hoofdtelefoon is het resultaat van dertig jaar ervaring en onderzoek. Het was een nieuwe uitdaging om met deze kennis de in-ear hoofdtelefoon te ontwerpen.

De ingenieurs van Bose ontwierpen een hoofdtelefoon die dankzij het elektro-akoestische ontwerp en de unieke siliconenoordopjes een vol en levensecht geluid levert. De nieuwe hoofdtelefoon is voorzien van de speciale TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur die ook wordt gebruikt in de headsets die Bose ontwikkelt voor de luchtvaart en in de QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling® hoofdtelefoons. Nu wordt deze technologie toegepast in combinatie met een in-ear design dat nog geen 30 gram weegt. De oordopjes zijn uitgerust met kleine poorten waardoor de hoofdtelefoon de diepe bastonen moeiteloos kan reproduceren zonder dat daarvoor het formaat aangepast hoeft te worden. Hierdoor krijgt u een uitgebalanceerd, realistisch geluid met een groot bereik.

De speciale TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur zorgt ervoor dat u de BOSE® in-ear hoofdtelefoon niet diep in uw gehoorkanaal hoeft te duwen voor optimaal geluid. Dankzij de vorm van de oordopjes en het gebruikte siliconenmateriaal blijft de hoofdtelefoon comfortabel rusten in de oorschelp. Het design zorgt voor voldoende contact om de hoofdtelefoon stevig op zijn plaats te houden. Hij zal dus minder verschuiven dan de meeste conventionele oordopjes.

De BOSE® in-ear hoofdtelefoon maakt nu deel uit van de passieve audiohoofdtelefoons, waar ook de originele BOSE® around-ear hoofdtelefoons en de BOSE® on-ear hoofdtelefoons onder vallen. Ook de QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling® hoofdtelefoons maken deel uit van deze lijn van hoofdtelefoons.


Prijs en beschikbaarheid
De BOSE® in-ear hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 99 euro (inclusief btw) en is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Bose Personal Audio-dealers. De BOSE® in-ear hoofdtelefoon wordt geleverd met een handig etui zodat u de hoofdtelefoon gemakkelijk kunt meenemen en opbergen.


EDITORS' CHOICE