NIEUWSSony

Sony draagbare DVD-speler


Redactie HiFi.nl | 15 juni 2007 | Sony

(ingezonden mededeling)

Hoge resolutie, 180 graden draaibaar scherm en lange batterijduur

Badhoevedorp, 14 juni 2007 – De nieuwste draagbare dvd-speler van Sony is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, modern design en indrukwekkende beeldkwaliteit. De DVP-FX850 heeft een breedbeeldscherm van 8-inch dat 180 graden is te draaien. De techniek in het draagbare apparaat is vergelijkbaar met dat van dvd-spelers voor thuisgebruik.

De DVP-FX850 is klaar voor gebruik binnen enkele seconden en de stamina batterijduur is genoeg voor 6 uur kijkplezier. Het hoge resolutiescherm heeft een krasvaste laag en toont haarscherpe beelden. De stereo-speakers geven helder geluid en zijn krachtig genoeg om omgevingsgeluid te overstemmen.

De dvd-speler beschikt over een handige usb-aansluiting, ideaal om een mp3-speler of camera met usb-kabel op aan te sluiten. Op die manier kan men overal genieten van gemaakte foto’s of meegenomen muziek.

De Sony DVP-FX850 wordt geleverd met een acculader voor in de auto en een kleine afstandsbediening. Het apparaat beschikt over een video-ingang om bijvoorbeeld onderweg een videocamera aan te sluiten. Via de video-uitgang is de portable dvd-speler aan te sluiten op een televisie.

Dankzij de twee hoofdtelefoonaansluitingen kunnen twee personen tegelijkertijd ongestoord kijken en luisteren. Naast de gangbare dvd-formaten, zoals JPEG-fotoweergave en MP3, speelt deze dvd-laptop ook DivX-films af. De ‘parental control’-optie zorgt voor meer controle van ouders over wat hun kinderen kunnen bekijken.

Prijs en beschikbaarheid
De DVP-FX850 is verkrijgbaar vanaf medio juni voor een adviesprijs van 349 euro.

EDITORS' CHOICE