NIEUWSSonoro

Sonoro ice.cubo “Limited Edition”


Redactie HiFi.nl | 26 juni 2007 | Sonoro

(Benelux nieuwsprimeur)

Sonoro introduceert een ‘Limited Edition’ van de populaire cubo. Deze LE versie wordt in een speciale kleur uitgevoerd en voorzien van een subtiele opdruk. Dit jaar is gekozen voor de kleur turkoois en de gelimiteerde productie bedraagt slechts 2007 stuks. Om het exclusieve karakter verder te onderstrepen wordt er een genummerd echtheidscertificaat meegeleverd.

Buiten de tijdelijk verkrijgbare kleurstelling is de ice.cubo identiek aan de regulier verkrijgbare Sonoro cubo. Kortom een fraai vormgegeven tafel radio-cd speler met muzikale eigenschappen. De Sonoro cubo is leverbaar in tien verschillende kleurstellingen (drie hout afwerkingen en zeven hoogglans lak uitvoeringen). De Sonoro cubo en ice.cubo hebben een verkoopprijs van €269,-.

 

De Sonoro cubo wordt uitsluitend via een geselecteerd aantal dealers geleverd, de ice.cubo zal slechts leverbaar zijn bij een kleiner aantal dealers. Alle winkel adressen zijn terug te vinden op www.lookenlisten.nl.

Nets als voor andere gelimiteerde producten geldt hetzelfde voor de ice.cubo, beperkte leverbaarheid dus op is écht op.

Specificaties van de cubo/ice.cubo
Radio CD-speler in houten behuizing
PLL AM/FM Radio met zes voorkeuzezenders
Handmatige en automatische zenderinstelling
Geďntegreerde basreflex poort
Geďntegreerde antenne
Digitale klok
Sleep timer, wekfunctie met CD, radio of alarm, sluimerfunctie
Eenvoudige en functionele bediening
Slot-in CD speler (speelt CD, CD-R, CD-RW)
Tot 20 nummers programmeerbaar
Shuffle-play, herhaal en geprogrammeerde weergave
Amberkleurig LCD display
Handige functie toetsen bediening
Netspanning 230V 50 Hz
Middengolf antenne aansluiting
75 Ohm FM antenne aansluiting
Aux ingang voor portable muziek spelers zoals iPod
Lijn uitgang t.b.v. optionele luidsprekers

Leverbaar in tien kleurvarianten in hoogglans lak of houtfineer: kersen, beuken, walnoot en zilver, zwart, wit, geel, rood, roze en groen en nu tijdelijk een turkoois uitvoering (ice.cubo).

Afmetig 210 mm x 137 mm x 230 mm
Gewicht 3,7 kg

Wordt geleverd met handleiding en stoffen handschoenen

Verkoopprijs € 269,-

Meer informatie kunt u vinden op boven genoemde website of neem contact op met het Look en Listen info- en democentrum in Geldermalsen, telefoon 0345-588082.

Het Look en Listen info- en democentrum is een uniek voorlichtingscentrum voor de consument waar alle apparatuur staat opgesteld die door de Look en Listen importeurs worden vertegenwoordigd. Het centrum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en is gevestigd aan de Poppenbouwing 33 in Geldermalsen. Meer informatie over deze showroom is terug te vinden op www.lookenlisten.nl.

EDITORS' CHOICE