NIEUWS

Geneva Sound Systems bij Audiac


Redactie HiFi.nl | 30 juni 2007

(ingezonden mededeling)

Een compleet muzieksysteem in een enkele, in strakke pianolak afgewerkte behuizing – inclusief de luidsprekers? Het kan! De Sound Systems van het Zwitserse Geneva bevatten niet alleen een versterker, een cd-speler, een FM-radio, en een docking station voor uw iPod, maar ook de luidsprekers. Zo worden stereobreedte en -diepte in een nieuw perspectief geplaatst. Een perspectief dat u moet horen om het te geloven.

 

Met dit systeem, waarbij alle benodigde luidsprekers in een enkele behuizing ondergebracht worden, heeft u overal in de ruimte een perfecte stereoweergave. Bij conventionele stereo luidsprekers ervaart u die optimale weergave slechts op één punt in de kamer. Geneva Sound Systems maken bovendien een einde aan door de kamer lopende luidsprekerkabels, en de ingebouwde apparatuur is discreet achter het front van de Geneva’s weggewerkt.


Prijs en beschikbaarheid:
De Geneva Sound Systems, die te zien en te horen zullen zijn op de Woonbeurs Amsterdam, bieden keuze uit drie maten, uitgevoerd in rode, witte of zwarte pianolak. Het kleinste model, de M, heeft een adviesprijs van 699 euro en meet een bescheiden 45x30x35 cm. De L en de maar liefst 6x100 watt sterke XL kosten respectievelijk 999 euro en 1999 euro. Deze twee grotere modellen zijn leverbaar met een optionele metalen voet die voor 199 euro te koop zal zijn.

De Geneva Sound systems zijn vanaf eind september 2007 verkrijgbaar.

Meer informatie:
Voor meer informatie over Geneva nodigen we u graag uit om contact op te nemen met:
Audiac B.V. , Nieuwegein
Telefoon: (+31 (0)30-6049000
E-mail: info@audiac.nl

EDITORS' CHOICE