Vita Audio introduceert R2

(ingezonden mededeling)

Vita Audio R2: DAB/FM Radio

Met de R2 DAB/FM RDS Stereo Radio van Vita Audio krijgt de inmiddels fameuze R1 ‘draagbare radio’ gezelschap van een nieuw familielid. De R2 heeft ‘al het goede’ van de R1, maar is volledig stereo en heeft een ‘credit card’ afstandsbediening.

De nieuwe 3-D geluidsprocessing en de in 3 standen instelbare equalizer zorgen daarbij voor een ongekend volle stereoweergave. Het gebruik is supersimpel dankzij de volledige afstandsbediening en de blauw oplichtende RotoDial met 13 druktoetsen plus volumeregeling en duidelijke display.

De R2 klinkt net zo geweldig als hij eruit ziet, dankzij de speciaal ontworpen high-end audioelektronika, de 20 W versterker, de twee 9 cm breedbandluidsprekers. De FM-ontvanger zorgt voor goede ontvangst onder alle omstandigheden, DAB betekent natuurlijk overal digitale radiokwaliteit.

Op het voorpaneel zit een ingang voor een externe signaalbron zoals iPod of draagbare CD-speler plus een hoofdtelefoonuitgang. Op het achterpaneel zitten zowel vergulde lijningangen (bijv. voor een iPod-dock) als vergulde lijnuitgangen (om de R2 op elk ander audiosysteem aan te sluiten).

Dankzij de compacte, stijlvolle en lichte behuizing (12x34x17 cm en 3 kg) en de bijzondere netvoeding kun je hem echt óveral gebruiken: van kamer tot tuin tot camping tot strand en dat waar ook ter wereld!

Prijs en beschikbaarheid:
De Vita Audio R2 is vanaf juni leverbaar in warm walnoten of in spectaculair ivoor hoogglanslak.
De verkoopprijs is 399 euro.

EDITORS' CHOICE