NIEUWS

AV & Domotica: nieuwe portal én e-zine over audio, video en domotica


Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2007

Nieuw voor Nederland en België: een portal én e-zine over audio, video en domotica

Tilburg, 1 augustus 2007 - Per 1 augustus 2007 is het internettijdschrift AV & Domotica van start gegaan. In het internetmagazine AV & Domotica wordt een veelheid aan artikelen en informatie op het vlak van audio, video en domotica gepubliceerd. Hierin staan huidige ontwikkelingen, producten alsmede de merken en bedrijven centraal.

AV & Domotica gaat er over hoe audio- en videotoepassingen in een particuliere èn zakelijke leefomgeving optimaal ingezet kunnen worden. Met audio- en videotoepassingen wordt gedoeld op muziek, film, fotografie, games, videocamera’s, netwerken en veel meer. Hierbij kan apparatuur onzichtbaar, of juist opvallend, geïntegreerd worden in ontwerp en interieur van een gebouw, huis of boot.

AV & Domotica is een portal voor audio, video en domotica en is gericht op professionals en eindconsumenten die snel en eenvoudig op de hoogte willen blijven van nieuws en ontwikkelingen in hun eigen specifieke vak- of interessegebied. Voor elke discipline zijn nieuws, achtergronden en bedrijfsinformatie/-profielen te raadplegen. Daarnaast biedt AV & Domotica een maandelijks E-zine met nieuws over de branches en disciplines.

De informatie op AV & Domotica is interessant voor o.a. adviesbureaus, architecten, bedrijven in de consumentenelektronica, bouwers, dienstenleveranciers, eindconsumenten, gemeenten, installatiebureaus, installateurs, normeringinstituten, productleveranciers,  projectontwikkelaars, makelaars, verzekeraars, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en zorgverleners.

Klik hier om een bezoek te brengen aan de AV & Domotica website

EDITORS' CHOICE