NIEUWS

Vitus Audio bij Multitrade


Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2007 |

(ingezonden mededeling)

Multitrade Belgium is trots om Vitus Audio te kunnen introduceren op de Benelux-markt.

Vitus Audio is het geesteskind van twee professionele hifi-enthousiastelingen, Hans Ole Vitus en Anders Grove. Het bedrijf werd in 1995  gesticht door Hans Ole Vitus en in 2005 vervoegd door Anders Grove (voormalig hoofdontwerper van de kabelfabrikant Argento Audio). Hoewel het twee verschillende persoonlijkheden zijn, delen ze een enorme vastberadenheid om de beste van de wereld te worden met wat ze doen.
 
En dat ze goed op weg  zijn om deze doelstelling te bereiken, mag blijken uit de lovende kritieken die Vitus Audio al gekregen heeft op zijn producten. Zo hebben ze al de ‘Product of the year Award’ in de wacht gesleept van het prestigieuze Britse magazine Hifi+ in 2004 en zijn ze eerder dit jaar geselecteerd als één van de ‘Most Wanted Components  2007’ door het Amerikaanse Stereotimes webmagazine.

De Vitus Audio producten worden gekenmerkt door een ongekende neutraliteit gekoppeld aan een bloedstollende muzikaliteit. Of om het met de woorden van 6Moons te zeggen: ‘The best part of the SL100 is its ability to strike a perfect balance between strength and finesse. Audiophiles are often carried away by those thunderous bass episodes of orchestral music to assess the dynamic capabilities of any given gear. This often negates the importance of musical plots characterized by constant changes of tempi and rhythm before leading the listener into the climactic crescendo.’

De Vitus Audio producten zijn momenteel na afspraak te beluisteren bij Multitrade Belgium en binnenkort bij enkele geselecteerde dealers.

EDITORS' CHOICE