NIEUWSSony

Sony: nieuwe WALKMAN mediaspelers


Redactie HiFi.nl | 13 september 2007 | Sony

(ingezonden mededeling)

Sony brengt twee nieuwe series digitale mediaspelers op de markt: drie WALKMAN A-serie modellen en de twee WALKMAN S-serie modellen. De spelers zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 2 GB, 4 GB en 8 GB.

Daarnaast heeft de consument een ruime keus in kleuren; de mediaspelers zijn uitgerust in het rood, zilver, violet, zwart, wit of roze en hebben een strak aluminium design. Nieuw is de ondersteuning van een open platform en Windows-mediatechnologie waardoor consumenten heel gemakkelijk muziek, video en foto`s van de computer op de mediaspeler kunnen zetten.

Sony NWZ-S510

Alle nieuwe spelers (de NWZ-A810 en de NWZ-S510) zijn uitgerust met een open platform inclusief ondersteuning voor Windows Media-technologie. Hierdoor hebben consumenten een grotere keus in het downloaden en beheren van muziek-, video- en fotocollecties. Om het voor consumenten nog eenvoudiger te maken hun muziekbibliotheek te beheren, zijn de spelers standaard uitgerust met Microsoft Windows Media Player 11.


Urenlang kristalhelder beeld


De apparaatjes hebben een gebruiksvriendelijke interface en kristalheldere beeldweergave door een QVGA LCD-scherm (320x240 pixels) wat videobeelden met 30 frames per seconde weergeeft. De batterijduur van de WALKMAN A810-serie bij het afspelen van video bedraagt 8 uur. Bij het beluisteren van muziek gaat de batterij tot 33 uur mee.

Sony Walkman NWZ A818

Net als voorgaande WALKMAN-modellen zijn ook deze nieuwe types uitgerust met Sony`s hoogwaardige geluidstechnologie Clear Audio.

EDITORS' CHOICE