NIEUWS

Audiofiel vinyl duur?


Redactie HiFi.nl | 28 september 2007

Audiofiele persingen op vinyl duur? Niet bij High Fidelity Discs! De afgelopen week hebben we weer veel nieuwe 180 grams persingen van regelrechte “Classic Albums” binnen gekregen.

Wat dacht u van de klassieker Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel, Pearl van Janis Joplin of Ten van Pearl Jam. Mooie albums toch? En het mooiste is de prijs: 15 euro voor een audiofiele heruitgave op 180 grams vinyl mag gerust een regelrecht koopje genoemd worden.

Maar we hebben nog meer leuke nieuwe titels voor u in huis.

Zo is de nieuwe Foo Fighters uitgebracht op Vinyl. Echoes, Silence, Patience & Grace is verkrijgbaar in een 2 x 180 grams LP versie. En ook voor de prijs hoeft u deze niet te laten liggen, voor 24,50 komt hij door de brievenbus. Dat is wel exclusief de verzendkosten, maar als uw bestelling in totaal de 50 euro overstijgt dan nemen wij deze voor onze rekening.

En mocht u genoeg hebben van het druilerige weer buiten dan hebben wij de oplossing. U kunt de zon namelijk in huis halen met het nieuwe album van Manu Chao. Ook dit is een dubbelelpee. En…zelfs de prijs is zonnig. Want zeg nu zelf, 21 euro om een beetje zonneschijn in huis te halen is toch niet teveel.

Benieuwd naar het volledige assortiment van High Fidelity Discs? Klik dan hier om een bezoek te brengen aan de High Fidelity Discs website.

EDITORS' CHOICE