NIEUWS

Lipinski Sound in Benelux!


Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2007

(ingezonden mededeling)

Lipinski Sound Corporation is vooral bekend om de Passieve Monitoren de bijbehorende Passieve Sub Woofer en de“digital DSD-like”  Monoblocks.

Sinds kort is de L-302 stereo “digital DSD-like” eindversterker aan het assortiment toegevoegd.

En de absolute topper van het moment is de L-707 Microscope Monitor met Powered-stand , een monitorstand waarin het L-301 / 600 Watt“ digital DSD-like” Monoblock  gemonteerd zit, hetgeen een korte luidsprekerkabel mogelijk maakt en zorgt voor een eenvoudige  plaatsing in Surround toepassingen.

Na het grote succes in Mastering Studio’s en andere State of The Art professionele toepassingen vinden de Lipinski Sound producten ook steeds vaker de weg naar de veeleisende Home Entertainment gebruiker!

Voor zover bekend is Lipinski Sound Corporation de enige audiophile producent die professioneel zowel actief is op het vlak van `recording arts` en  engineering sciences`  Lipinski Sound  streeft het doel na om zowel opname technieken als de reproductie van muziek naar een hoger niveau te brengen.

Op de EAS 2007 werd met groot succes de turn-key Lipinski HD Surround oplossing gepresenteerd met Sony BMG Blu-ray releases en de nieuwe Lipinski Records high-resolution opnames afgespeeld op Sony’s nieuwe topmodel de Sony BDP-S2000ES Blu-ray speler.


And we are

De drijvende kracht achter de producten is de oprichter Andrew Lipinski een prominente in Europa opgeleide en in Amerika gestationeerde sound engineer / producer die wereldwijd actief is. Vele jaren voordat Lipinski Sound het levenslicht zag was Andrew`s " "golden ear" talent de creatieve kracht achter vele Pro-Audio producten voor producenten zoals Telefunken USA en Mytek Digital ook heeft Andrew als consultant voor verscheidene High End audiophile bedrijven gefungeerd.

Omdat we slechts een klein aantal luidsprekers en versterkers kunnen produceren levert Lipinski Sound Corporation direct aan de eindgebruiker!  Elke luispreker en versterker wordt handgemaakt en moet voldoen aan de strikte eisen van Andrew Lipinski .

Alle Lipinski Sound Corporation Luidsprekers en versterkers worden geleverd met een ‘30 Days no questions asked return policy worldwide’.

Al onze producten hebben een garantie termijn van 5 jaar (zie garantiebewijs voor details )Meer info:
www.lipinskisound.com of mail ncoquet@lipinskisound.com voor  ons volledig product overzicht.


Mocht u interesse hebben of u zou meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact op met onze verkoop afdeling:

Lipinski Sound Corporation
414 East 115th Street
New York NY 10029

+48 888 214 927
Skype: noel-coquet
ncoquet@lipinskisound.com

EDITORS' CHOICE