NIEUWSB&W 800

B&W Signature Diamond bij Hobo


Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2007 | B&W 800

(ingezonden mededeling)

Met trots presenteert Hobo Hifi een heuse primeur: als eerste B&W dealer in Nederland kunnen zij hun klanten kennis laten maken met de nieuwe Signature Diamond luidsprekers van Bowers & Wilkins.

Al 40 jaar vervult Bowers & Wilkins een leidende rol op het gebied van hoogstaande luidsprekerontwerpen. Dit heugelijke feit wordt nu op gepaste wijze gevierd met de lancering van de unieke Signature Diamond jubileumluidsprekers in een wereldwijd gelimiteerde en genummerde productie van 500 paar per uitvoering. De Signature Diamond is verkrijgbaar in hoogglans wit of Wakame (zwart).

In de Signature Diamond luidspreker is een 25 mm Diamond Nautilus™ tweeter verwerkt, in een volledig ontkoppelde behuizing. Een nieuw ontworpen 180 mm Kevlar bas/mid luidspreker unit, voorzien van een innovatieve geruisloze phaseplug, een door luistertesten getuned 1ste order wisselfilter en een van Flowport™ techniek voorziene en naar beneden gerichte reflex poort completeren deze radicale en persoonlijke luidspreker.

De Signature Diamond heeft een cilindrische en elliptische behuizing voorzien van Matrix™ versteviging. Bovenop de behuizing is de volledig ontkoppelde tweeter geplaatst, gemaakt uit Italiaans "Grigio Carnico" marmer of Belgisch zwart marmer. Deze toepassing is niet alleen esthetisch zeer fraai maar is gezien de akoestische eigenschappen perfect geschikt.

De Signature Diamond zet nieuwe normen in muzikale openheid, beeldvorming en detailweergave. U kunt ze komen bewonderen en beluisteren bij de Hobo Hifi filialen in Enschede (Hifi Studio City), Den Bosch, Apeldoorn en Arnhem op de volgende data (tijdens openingstijden):

Enschede: van zaterdag 27 oktober t/m zaterdag 3 november
Den Bosch: van woensdag 7 november t/m zaterdag 10 november
Apeldoorn: van woensdag 14 november t/m zaterdag 17 november
Arnhem: van woensdag 21 november t/m zaterdag 24 november

Als aansturing van de Signature Diamond luidsprekers zullen zij gebruik maken van High End apparatuur van het Canadese merk Classé. Neem gerust uw eigen muziek  mee!
Graag ontvangt Hobo hifi u in Enschede, Den Bosch, Apeldoorn of Arnhem om kennis te maken met deze bijzondere luidsprekers!

Enschede (Hifi Studio City)
De Heurne 57
7511GZ Enschede 
053-4317110
enschede@hobo.nl 
 Den Bosch Hobo Hifi
 Hinthamerstraat 111-113
 5211MH Den Bosch
 073-6125061
 denbosch@hobo.nl

Apeldoorn Hobo Hifi 
Stationsstraat 128
7311J Apeldoorn
055-5786114
Apeldoorn@hobo.nl

 Arnhem Hobo Hifi
 Koningstraat 21
 6811DG Arnhem
 026-4427421
 arnhem@hobo.nl

Let op! De winkel van Hobo Hifi BV in Enschede gaat door het leven onder de naam “Hifi Studio City”. De winkel met de naam “Hobo” in Enschede behoort niet tot de Hobo Hifi BV groep. Voor de wereldprimeur van de B&W Signature Diamond moet u dus bij Hifi Studio City aan De Heurne 57 In Enschede zijn.

Prijs:
B&W Signature Diamond: 8.000 euro per stuk
www.hobo.nl

MERK

EDITORS' CHOICE