NIEUWSFunk Firm

Beter Beeld & Geluid: Noviteitenshow


Redactie HiFi.nl | 02 november 2007 | Funk Firm

(ingezonden mededeling)

Om vier noviteiten in het Beter Beeld & Geluid productenpakket te presenteren, nodigen zij iedereen uit te komen luisteren op 1, 2 en 3 November in hun demoruimte in Hilversum.

Daar zal de onderstaande set gedemonstreerd worden:

  • Sonus Faber Cremona Auditor M speakers
  • Naim Supernait versterker met Stageline phonotrap en CDX2 CD-speler
  • Funk Vector draaitafel met Benz Ace element
  • Cardas bekabeling

De eerste noviteit is de Sonus faber Cremona Auditor M, een opvolger van de oude Auditor, die ten opzichte van laatstgenoemde een meer up-to-date design kreeg, een iets grotere behuizing, een nieuw ontwikkelde papieren woofer en een zeer puristisch crossover. De klank valt op door een uitgesproken levendigheid t.o.v. het vorige model en een nog betere detailweergave en transparantie.

Ook nieuw in het Beter Beeld & Geluid gamma is de Naim Supernait geïntegreerde versterker. De Supernait moet eigenlijk gezien worden als een voordelige combinatie van de betere voor- en eindversterkers van het merk, maar dan in één behuizing, met extra mogelijkheden als 4 digitale ingangen. Voor de prijs een extreem interessant nieuw product en een zeer goede match met de Auditor M!

De vroegere ontwikkelaar van Pink Triangle, Arthur Khoubesserian, heeft onlangs een nieuw merk opgestart: Funk. De naam van de eerste draaitafel van dit merk, de Funk Vector is minstens even eigenwijs als de gebruikte techniek. Zo is de vorm absoluut ‘funky’ te noemen en zijn de gebruikte materialen voor het plateau (de Achroplat) en het lager (gemaakt van saffier) absoluut uniek. De driepunts-aandrijving van het plateau zorgt verder voor een zeer rustige en resonantievrije draaibeweging. De klank is uitgesproken muzikaal, eerlijk en zeer dynamisch. Voor de prijs is deze draaitafel naar de mening van Beter Beeld & Geluid absoluut onverslaanbaar!

De set wordt bekabeld met Cardas, een merk dat Beter Beeld & Geluid sinds kort voert, en mag worden gezien als een absoluut synergetische match met Sonus Faber en Naim.

Kom dus langs op 1, 2 of 3 November tussen 11:00 en 17:00 uur en neem gerust uw eigen muziek mee!

Voor een routebeschrijving en contactgegevens, zie www.beterbeeldengeluid.nl.

EDITORS' CHOICE