AudioXperience WB Trinity show


Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2007 | Wilson Benesch

(ingezonden mededeling)

vrijdag 2 & zaterdag 3 november 2007 bij AudioXperience

Na de succesvolle introductie bij twee collega Wilson Benech dealers in het land is het nu de beurt aan AudioXperience in Nuenen om u kennis te laten maken met de muzikale kwaliteiten van deze fonkelnieuw ontwikkelde luidspreker.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2007 presenteert AudioXperience de Wilson Benesch Trinity luidspreker aan het publiek.

Verschillende technologieën zijn in deze luidspreker samen gebracht. Zo heeft de Trinity de opvolger gekregen van de TacTic drivers, de W.B. One. Dit is een ‘wide bandwith’ woofer die ongefilterd wordt toegepast. Naast deze nieuwe woofer heeft Wilson Benesch tevens een zeer geavanceerde super tweeter ontwikkeld genaamd: Sphere. Deze supertweeter wordt toegepast boven de befaamde softdome tweeter en loopt door tot 100.000 Hz! Uiteraard is de kast weer voor een deel uit koolstofvezel geconstrueerd. The future is carbon... is niet voor niets het mantra van Wilson Benesch.

De nieuwe Wilson Benesch Trinity is leverbaar in zilver of satijn zwart afwerking. Tevens zijn er tegen meerprijs fraaie hout finishes verkrijgbaar zoals: satijn kersen, maple, eiken of hooglans: wortelnoten, rood tulp, rood ‘birds eye maple’, walnoten of ebony walnoten.

Verkoopprijs van de Trinity in standaard finish is 7.800 euro per paar inclusief stands.

Tijdens de Showdagen wordt de Trinty gedemonstreerd op de nieuwe geďntegreerde  Naim Supernait versterker. Als bronnen zullen de Naim CDX2 cd speler en de Wilson Benesch full Circle platenspeler dienen.

Natuurlijk zorgt AudioXperience niet alleen voor de oortjes, maar ook de inwendige mens zullen ze met een kleinigheid verrassen. U zal zeker niet met lege handen huiswaarts keren.


Plaats en data:
Als gezegd, de presentatie van deze producten is op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2007.
AudioXperience is open vanaf 12:00 tot 21:00 op vrijdag, en vanaf 10:00 tot 17:00 uur op de zaterdag.

U bent van harte uitgenodigd bij audioXperience aan de Spegelt 66 in Nuenen!

Tel 040 2906344/ www.audioxperience.com

EDITORS' CHOICE