Sneak Preview: Aelivé en Speksnijder


Redactie HiFi.nl | 06 november 2007

(ingezonden mededeling)

Met grote trots willen Aelivé Hifi projecten en Speksnijder Interieurarchitectuur u kennisgeven van het feit  dat ze na een verbouwing van 6 maanden hun showroom gaan heropenen.

De nieuwe showroom biedt Aelivé nog betere mogelijkheden om Audio en Video te integreren in een smaakvol interieur. Liefhebbers van interieurdesign komen ook ruimschoots aan hun trekken. Met deze opzet laat Aelivé u zien hoe perfect beeld en geluid kunnen integreren in een modern interieur. Alle interieurs zijn volledig nieuw en hierdoor zijn zowel Aelivé als Speksnijder klaar voor de toekomst


Aelivé Hi-Fi Projecten

Op het gebied van woninginrichting gaat hifi dit seizoen een hoofdrol spelen. Naast een goed glas wijn behoort een navenante audiovisuele installatie tot de kroon op uw interieur. En met de opening van hun nieuwe showroom kunt u alvast een voorschot nemen.

Als statement op het gebied van top geluid presenteren zij van t/m 10 november het nieuwe assortiment van het Engelse Naim Hi-end in combinatie met de nieuwe luidspreker lijn van het Hollandse Van Buren Audio Design.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november zullen de demonstraties verzorgd worden door Hi-end connaisseur Ed Verkerk van Latham Audio (importeur NAIM en Van Buren Audio Design).

Kortom, bent u toe aan iets speciaals dat is het bezoeken van deze show een aangename verrassing. Aelivé en Speksnijder heten u van harte welkom!

Openingstijden
Di. t/m Do.  9.30 – 17.30
Vrij. 9.30 – 21.00
Za. 9.30 – 17.00

EDITORS' CHOICE