NIEUWSNuforce

Luistershow bij It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 09 november 2007 | Nuforce

(Ingezonden mededeling)

De komende weekenden (9,10,16 en 17 november) is bij  Hifistudio It Harkstee speciale aandacht voor de nieuwe NuForce Reference 9 V2 eindversterkers, Gallo Acoustics Reference 3.1 speakers en de nieuwe Lector CDP-T7 MKIII cd-speler en DH Labs bekabeling.

Een combinatie  met een uiterst analoog klinkende cd-speler, versterkers met erg veel detail, rust en kracht en speakers die met een gedetailleerde ruime soundstage een zeer realistisch plaatje maken. De V2 uitvoering van de NuForce versterkers zijn met name in detail, rust en klankkleur nog een forse stap voorruit gegaan.


 
De Gallo Acoustic Reference 3.1 speaker dankt zijn detaillering en ruime stage met name aan zijn CDT tweeter en het ontbreken van een kast voorkomt kleuring en bevordert het ruimtelijke karakter van deze speaker. En voor de liefhebbers is het ook nog eens een lust voor het oog !! Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de Michell Gyro SE draaitafel met Shelter 901 element, een analoge combinatie die in deze set volledig tot zijn recht kan komen

De bekabeling is van DH Labs, een kabelmerk dat wel een zeer extreme prijs/kwaliteit verhouding heeft en een heel hoog prestatie niveau heeft (prijzen tot €399,-)

U bent deze dagen van harte welkom bij Hifistudio It Harkstee

Openingstijden:
vrijdag: 13.00 - 21.00 uur
zaterdag:  11.00 - 17.00 uur

Adres:
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide (Friesland)

Op andere dagen bent u op afspraak ook van harte welkom.
Telefoon: 06-14944640
E-mail: info@itharkstee.nl
Website: www.itharkstee.nl

EDITORS' CHOICE