NIEUWSLinn

Extra Linn Majik demo Audio Excellence


Redactie HiFi.nl | 16 november 2007 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Wegens enorme belangstelling voor het nieuwe Linn Majik systeem zullen wij op donderdag 22 november a.s. een extra demonstratie geven.

Het Linn Majik systeem

Als u op de VAD show in Veldhoven bent geweest heeft u voor de eerste keer kennis kunnen maken met de gloednieuwe Linn Majik 140 vloerstaande luidsprekers en de – eveneens gloednieuwe –  Linn Majik-I geďntegreerde versterker.

Gecombineerd met de recentelijk geďntroduceerde Linn Majik cd-speler vormt dit nieuwe koppel een muzieksysteem dat u in staat stelt uw muziekcollectie te gaan herontdekken. En dat is niet alles. Het Linn Majik systeem hoeft geen eindstation te zijn... U kunt in de toekomst via bi-amping, tri-amping of uiteindelijk zelfs via quad-amping doorgroeien naar een volledig actief systeem zoals we in het Linn-concept gewend zijn. Voor wie al bekend is met de actieve systemen van Linn is dit geen verassing maar een logische stap. Voor wie dit Linn-concept nog niet kent: u zult verbaasd staan te ervaren wat een actief systeem toevoegt aan een aan de basis al goed systeem!

Audio Excellence nodigt u graag uit om de kwaliteiten en de mogelijkheden van het Linn Majik systeem te ervaren.


Wanneer?


Wij hebben twee sessies te weten s’ middags van 13.00 uur tot 16.00 uur en s’ avonds van 19.00 uur tot einde avond … De demonstraties zullen wederom worden gegeven door Bill Livingston van Linn.


Waar?

Audio Excellence
Looierij 11 

4762 AM  Zevenbergen 

Telefoon: +31 (0)168 335180
E-mail:  info@audioexcellence.nl Wij verzoeken u om tevoren ons via e-mail of per telefoon te laten weten dat u komt, en wanneer. Wij kunnen er dan voor zorgen dat er een plaats voor u is!
U bent van harte welkom.

EDITORS' CHOICE