NIEUWSVPI

VPI bij AudioXperience


Redactie HiFi.nl | 10 december 2007 | VPI

(Ingezonden mededeling)

De dagen worden korter, buiten is het koud en guur maar binnen is het feest! U zal vast denken dat de Carnaval al is begonnen met deze slogan! Maar niets is minder waar want AudioXperience heeft sinds kort het voor het zuiden van Nederland het dealerschap verworven van het schitterende platenspeler merk VPI.

Om u kennis te laten maken met deze Amerikaanse producten hebben wij op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 december demonstraties met de  Scout, ARIES 3 en het topmodel de HRX. In de Scout demonstreren wij het Grado Reference Signature Wood element. In de ARIES 3 en de HRX zitten elementen van illustere Japanse merk Koetsu, respectievelijk de Black en de Urushi Blue.

Tijdens de Showdagen biedt AudioXperience iedere bezoeker vijf gratis plaatwasbeurten inclusief nieuwe antistatische binnenhoes aan. Uw zwarte goud wordt gewassen op de VPI  TYPHOON platenwasmachine. Deze machine staat garant voor een perfecte reiniging van uw gekoesterde platenverzameling. Tevens heeft AudioXperience diverse interessante aanbiedingen op het gebied van onderhoudsmiddelen en elementen voor uw platenspeler. Ook zal er nieuw vinyl worden verkocht van onder andere het Stockfisch en het Opus 3 label. Natuurlijk zorgen we niet alleen voor de oortjes maar ook de inwendige mens zullen we met een kleinigheid verassen. Voor u reden te meer om richting Nuenen te komen!


Wanneer?

  • donderdag 13 december van 14.00 uur tot 21.00 uur
  • vrijdag 14 december van 12.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 15 december van 10.00 uur tot 17.00 uur


Waar?

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
Tel +31 (0)402906344
E: info@audioxperience.com

U bent van harte welkom!

EDITORS' CHOICE